Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Küçükler: Hınıs’ın sorunlarının çözümüne yardımcı olacağız

Küçükler: Hınıs’ın sorunlarının çözümüne yardımcı olacağız

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ilçe gezileri kapsamında Hınıs'ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Yasası'nı vatandaşlara anlatmak ve ilçe belediyelerinin problemlerini yerinde tesbit için ilçe gezilerini aralıksız...

  • Ege Postası
  • 28.07.2013 - 13:21
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ilçe gezileri kapsamında Hınıs'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Yasası'nı vatandaşlara anlatmak ve ilçe belediyelerinin problemlerini yerinde tesbit için ilçe gezilerini aralıksız sürdüren Ahmet Küçükler'in son durağı Hınıs oldu. Küçükler, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Faruk Yıldırım, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Çetinkaya, Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız, Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı Kaya Koç'la Hınıs'a çıkarma yaptı.

    Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Küçükler, problem ve çözüm önerilerini dinledi. Büyükşehir Belediye Yasası'nı anlattı. Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Talat Uzunyaylalı'nın moderatörlüğünde düzenlenen 'Hınıs Oturumu'na katılan Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız, ilçenin sosyo- ekonomik problemleri ile çözüm önerilerini dile getirdi. Küçükler ise Türk idari sisteminde ‘Devrim yasa’ olarak nitelendirilen Büyükşehir Belediyeler Yasası ile ilçelerdeki yaşam kalitesinin artacağını vurguladı. Başkan Küçükler, fiziki ve sosyal sorunların ortak akıl ve ekip ruhuyla çözüleceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.