Dolar 34,0705
%-0.08
Euro 38,1165
%0.06
Altın 2.871,070
%-0.14
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Küçükler, Şenkaya'da incelemelerde bulundu

Küçükler, Şenkaya'da incelemelerde bulundu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, il genel meclisi üyeleri ve partililerle ilçe gezileri kapsamında Şenkaya’ya çıkarma yaptı. Küçükler, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan'dan ilçe hakkında bilgi aldı. Büyükşehir...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 16:59
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, il genel meclisi üyeleri ve partililerle ilçe gezileri kapsamında Şenkaya’ya çıkarma yaptı. Küçükler, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Karayazı ve Oltu ilçelerinin ardından Şenkaya'ya geldi, esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlarla sohbet etti. Belediye Başkanı Görbil Özcan'ı makamında ziyaret eden Küçükler, belediyenin çalışmaları ve genel borçları hakkında bilgi edindi. 2014 yılının Mart ayında uygulamaya girecek olan Büyükşehir belediyeler yasası ile il sınırları içerisindeki bütün ilçelerin büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanına gireceğini belirten Ahmet Küçükler, "Yeni yasa hepimize hayırlı olsun. Büyükşehir belediye yasası ile bütün ilçelerimize ve Şenkaya'ya ihtiyaç duyduğu hizmetleri en güzel şekilde sunmaya gayret edeceğiz. Büyükşehir yasası ile birlikte il sınırının tamamı büyükşehir sınırı olacak. Sadece gönül bağıyla beraber olmayacağız bundan sonra çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz." dedi.

        Küçükler, Özcan'a hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti. Şenkaya Belediye Başkanı Özcan da, “Şenkaya ilçe belediyesi olarak Erzurum’un bir parçasıyız. Büyükşehir yasası sonrası daha da bütünleşeceğiz. Yasanın bizleri daha da yakınlaştıracağını düşünüyorum." diye konuştu.

         Küçükler daha sonra partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.