Dolar 34,1429
%0.13
Euro 38,1941
%0.26
Altın 2.871,960
%-0.11
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Boğazlıyan semt pazarında Ramazan berekti yaşanıyor

Boğazlıyan semt pazarında Ramazan berekti yaşanıyor

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde hafta sonu kurulan semt pazarı Ramazan ayı dolayısıyla en yoğun günlerini yaşıyor. Ramazan’ın yaz ayına denk gelmesi ve yerli ürünlerin tezgahlarda yerini alması vatandaşların pazara olan ilgisini artırıyor....

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 15:40
Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde hafta sonu kurulan semt pazarı Ramazan ayı dolayısıyla en yoğun günlerini yaşıyor. Ramazan’ın yaz ayına denk gelmesi ve yerli ürünlerin tezgahlarda yerini alması vatandaşların pazara olan ilgisini artırıyor.

İlçede hafta sonu kurulan semt pazarına vatandaşlar iftarlık ve sahurluk ihtiyaçlarını karşılamak için akın etti. Pazarcı esnaflarından Yıldıray Güneş, "Vatandaşlarımız önceki aylarda belki harcamalarında tasarruflu davranıyorlar fakat Ramazan ayında bol bol alışveriş yapıyorlar. Bu da biz pazarcıların iş satışlarına yansıyor. Yani Bu mübarek ayın bereketi hepimizin işlerine yansıyor." diye konuştu.

Pazarcı esnafı meyve ve sebze satış fiyatlarının uygun olduğunu belirterek, ürünlerin 1 ile 2 lira arasında satışa sunulduğunu söyledi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.