Dolar 34,1224
%0.07
Euro 38,1089
%0.04
Altın 2.873,000
%-0.07
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İngiltere Türk Öğretmenler Derneği yönetimini seçti

İngiltere Türk Öğretmenler Derneği yönetimini seçti

Türkiye ve KKTC Milli Eğitim bakanlıkları tarafından görevlendirilen öğretmenleri biraraya getiren İngiltere Türk Öğretmenler Derneği genel kurulunu gerçekleştirdi. Başkanlığa yeniden Mansur Işıkbol seçildi.İngiltere Türk Diyanet Vakfı...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 15:06
Türkiye ve KKTC Milli Eğitim bakanlıkları tarafından görevlendirilen öğretmenleri biraraya getiren İngiltere Türk Öğretmenler Derneği genel kurulunu gerçekleştirdi. Başkanlığa yeniden Mansur Işıkbol seçildi.

İngiltere Türk Diyanet Vakfı salonunda gerçekleştirilen genel kurula Abdullah Halisdemir başkanlık, Nesrin Erez ile Şevkiye Gürses sekreterlik yaptı.

Genel kurula sunulan derneğin gelirinin bulunmadığına dair mali rapor üyeler tarafından oybirliği ile kabul edildi. Başkan Mansur Işıkbol iki yıllık faaliyet raporunu genel kurulun bilgisine sundu.

Derneğin gönüllüler tarafından hizmetini sürdürdüğünü anlatan Işıkbol, önceki yönetimin görev yaptığı son iki yıl içerisinde, sivil toplum kuruluşları, medya, Türkiye ve KKTC Eğitim Müşavirlikleri ve Başkonsoloslukla bir dizi temas gerçekleştirdiğini kaydetti.

Avrupa’de ilk defa ‘Eğitim çalıştayı’ gerçekleştirildiğini hatırlatan Işıkbol, İngiliz okullarında Türkçe seçmeli dersin kaldırılmasının gündeme gelmesi nedeniyle imza toplanarak Türkiye Milli Eğitim bakanlığı’nın konuya dikkatinin çekildiğini ve akabinde Bakan’ın Londra ziyareti ile bu konunun gündemden düşürüldüğünü ifade etti.

Genel Kurul’da faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

Tek liste halinde yapılan seçimde ise yeni dönem yönetim, denetim ve disiplin kurulları üyelerin oybirliğiyle seçildi. Buna göre derneğin yeni yönetim kurulu, Mansur Işıkbol, Necmi Hasanoğlu, Süleyman Tank, Özcan Erez, Mehmet Çelik ve İdil Kılıç’tan oluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.