Dolar 34,1224
%0.07
Euro 38,1089
%0.04
Altın 2.873,000
%-0.07
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Samsun Milletvekili Demir, Ramazan sohbetlerine katıldı

Samsun Milletvekili Demir, Ramazan sohbetlerine katıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin İlkadım ilçe teşkilatınca 10 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Sohbetleri programına katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. AK Parti İlkadım İlçe teşkilatınca...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 14:50
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin İlkadım ilçe teşkilatınca 10 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Sohbetleri programına katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti İlkadım İlçe teşkilatınca 10 yıldır Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Sohbetleri'nin Liman Mahallesi programına Samsun Milletvekili Demir eşlik etti. Demir, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip, onlarla sohbet etti.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak Liman Mahallesi Yeni Camii'de namaz kıldı. Namaz sonrası İlkadım İlçe teşkilatı üyeleri, cemaate kuru kahve dağıttı. İlkadım İlçe Başkanı Kurnaz, programı Gazi Belde teşkilatından bu yana düzenlediklerini belirterek, "10 yıldır geleneksel olarak her ramazanda teravi namazı ve vatandaşla buluşma etkinliğimizi sürdürüyoruz. Amacımız vatandaşlarla bir araya gelip, onların varsa sorun ve sıkıntılarını dinlemektir." dedi.

"TEŞKİLATLARIMIZ ÇALMADIK EV BIRAKMADI"

Etkinliği düzenleyen İlkadım İlçe teşkilatına teşekkür eden Milletvekili Demir de "AK Parti ailesi olarak sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızla bir araya gelip onları dinliyoruz. Ramazan ayında da teşkilat mensubu arkadaşlar, teravi namazı ve sonrasında vatandaşlarla bir araya gelmeyi programlamışlar. Yıllardır sürdürülen bu programlarda her akşam farklı bir camide namaz kılınıp, farklı vatandaşlarla bir araya geliniyor. Milletimiz bir dönem siyasilere ulaşamazken, seçimden seçime onları görürken, AK Parti iktidarıyla bu sona erdi. Tüm milletvekili ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız her fırsatta girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmıyor." diye konuştu.

AK Parti'nin gücünü milletten aldığına dikkati çeken Milletvekili Demir, "Hedef hizmet, hedef milletin çıkarıdır. Milletimiz de bunları biliyor ve her seçimde partimize gereken desteği veriyor. AK Parti millete hizmeti kendine şiar edinmiştir, etmeye de devam edecektir." dedi.

Program süresince ülke ve Samsun gündemiyle ilgili konuları vatandaşlarla görüşen Demir, bazı vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.