Dolar 34,1146
%0.05
Euro 38,1286
%0.09
Altın 2.880,070
%0.18
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Reyhanlı KaymakamıGüler'den şehit ve gazi ailelerine iftar

Reyhanlı KaymakamıGüler'den şehit ve gazi ailelerine iftar

Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi. İftara, Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Bülent Gülbaz, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 13:27
Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi.

İftara, Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Bülent Gülbaz, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Yıldız, Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan eşleriyle, Reyhanlı Kıbrıs ve Kore Gaziler Derneği Başkanı Ziya Güleroğlu, şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra daire müdürleri katıldı. Burada konuşan Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, "Mukaddes Ramazan ayında yüce yaradanın rahmet ve mağrifeti, Yüce peygamberimizin şefaeti ve şehitlerimizin şefaeti, gazilerimizin inayeti hepimizin ve hepinizin üzerine olsun. 52 şehit verdik 11 Mayıs’ta. Şehitlerimiz bizlere gülümseyerek Cennet köşklerine gitti. Bizlere düşen onlara hak ettiği yerde her zaman anmak ve bize bıraktıkları emanetlerine sahip çıkmak. Devlet olarak her zaman sizlere 24 saat kapımız açık. İnşallah Allah bizlere böyle bir acı yaşatmaz. Bugün aynı zamanda gazilerimizde bizleri şereflendirdi. Bugün Kıbrıs barış hareketinin 39. yıldönümü. Ben tüm gazilerimize Türk halkı adına şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ise "Ramazan bereket ve mağfiret ayı, bu berekette bizleri buluşturan İlçe Kaymakamımız Dr. Yusuf Güler’e teşekkür ediyorum. 11 Mayıs’ta büyük bir acı yaşadık. Bu acıda Reyhanlı halkı üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Biz bugüne kadar şehitlerimizin yanında olduk. Bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar tüm imkanlarımızı sizlere seferber etmeye hazırız. Sizler sevdiklerinizi feda ettiniz. Bu güne kadar herkes metanetini korudu. Ülkemize örnek bir şekilde davrandınız. Allah hepinizden razı olsun." dedi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.