Dolar 34,1146
%0.05
Euro 38,1286
%0.09
Altın 2.880,070
%0.18
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimse Yok Mu gönüllüleri 90 aileye sıcak iftar yemeği götürüyor

Kimse Yok Mu gönüllüleri 90 aileye sıcak iftar yemeği götürüyor

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi, gönüllüler aracılığıyla her gün 90 aliye sıcak iftar yemeği ulaştırıyor.        Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi müdürü Mevlüt Kızılay, Ramazan'da da ihtiyaç...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 13:14
Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi, gönüllüler aracılığıyla her gün 90 aliye sıcak iftar yemeği ulaştırıyor.

        Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi müdürü Mevlüt Kızılay, Ramazan'da da ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını söyledi. Sıcak iftar yemeklerinin sefer tatsıyla ihtiyaç sahibi insanların evlerine kadar gönüllüler aracılığıyla götürüldüğünü ifade eden Kızılay, “Gönüllülerimiz yemekleri sefer tasıyla alarak özel araçlarıyla bu alilere ulaşıyor. Ertesi gün de yeni yemek götürülürken boş sefer tası alınıyor. Ramazan boyuncu uygulamamız devam edecek. Bu arada valimiz Mustafa Büyük ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ün katıldığı iftar programında 400 ihtiyaç sahibi ile birlikte iftar yaptık." dedi.

        Sadece sıcak yemek servisi değil, 900 aileye kumanya yardımı yaptıklarını vurgulayan Kızılay, şu bilgileri verdi: “Ayrıca 350 aileye de gıda, giyim, temizlik, ev eşyası ve çeşitli yardımlarda bulundu. Bir yılda yaklaşık bin ihtiyaç sahibine çeşitli yardımlarımız oluyor. Derneğimize gelen tüm ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Yardım taleplerini titizlikle değerlendiriyoruz. Hiç kimsenin ihtiyaç içinde kalıp sıkıntı çekmesini istemiyoruz. İhtiyacı olan derneğimizle temasa geçebilir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.