Dolar 34,1020
%0.01
Euro 38,1017
%0.02
Altın 2.881,870
%0.24
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Semazenler Adanalıları büyükledi

Semazenler Adanalıları büyükledi

Adana’da Ramazan etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu konser verdi. Konserdeki sema gösterisi, izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Kültür ve Turizm ve Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 13:06
Adana’da Ramazan etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu konser verdi. Konserdeki sema gösterisi, izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Kültür ve Turizm ve Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu, Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Adana’da verdiği konsere ilgi büyük oldu. Sıvas, Malatya ve Kahramanmaraş’tan sonra Adana’ya gelen ve Merkez Park’ta Sabancı Merkez Cami yanında konser veren 32 kişilik topluluk, büyük beğeni ile izlendi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında topluluğun verdiği konseri binlerce Adanalı izledi. “Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan” adlı konserde ayrıca gerçekleştirilen sema gösterisi geceye ayrı bir renk kattı.

Konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu ve Sanat Koordinatörü İsmail Timuçin, topluluk üyelerine çiçek hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.