Dolar 34,1020
%0.01
Euro 38,1017
%0.02
Altın 2.881,870
%0.24
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaman’ın önünü ulaştırma sektöründeki yatırımlar açacak

Karaman’ın önünü ulaştırma sektöründeki yatırımlar açacak

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, ulaştırma sektörünün Karaman’ın önünü açacak en önemli nokta olduğunu söyledi. AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve Belediye Başkanı Kamil Uğurlu...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 12:32
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, ulaştırma sektörünün Karaman’ın önünü açacak en önemli nokta olduğunu söyledi.

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ile birlikte yatırımların değerlendirildiği basın toplantısında konuşan Elvan, ulaşım yatırımlarının diğer illerle Karaman’ın bağlantısının güçleneceğini dile getirerek bunun da diğer sektörlerin canlanmasına destek olacağını ifade etti. Elvan, Karaman’ın parasal açıdan sıkıntısı olmadığını ancak ihalelerde gecikmeler yaşandığını söyleyerek çevre illerle hızlı tren bağlantısının yapılacak ihaleler sonrası hayata geçeğini belirtti. 2020 yılından önce yapılacak ihalelerle başlayacak çalışmaların Karaman’ın hem Akdeniz'e açılması, hem de Orta Anadolu'da Ankara başta olmak üzere diğer illere açılması sağlanmış olacağını kaydeden Elvan, "Hızlı trende bizim için önem arz eden husus Organize Sanayi Bölgesi'nden Mersin Limanı'na aktarılacak olan yükün maliyetinin düşürülmesi olacaktır." şeklinde konuştu.

Milletvekili Elvan, Konya il sınırından başlayıp Mersin il sınırına kadar olan duble yolda sıcak asfalt çalışmasının geçtiğimiz ay Kazımkarabekir ilçesinden başladığını da söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.