Dolar 34,1473
%0.15
Euro 38,0773
%-0.04
Altın 2.882,380
%0.26
Bist-100 9.959,00
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzin'de şehit ve gazi aileleri unutulmadı

Erzin'de şehit ve gazi aileleri unutulmadı

Erzin Kaymakamlığı, protokol üyeleri ile şehit ve gazi ailelerini iftarda buluşturdu. Yemekte konuşan İlçe Müftüsü Şemsettin İnceler, bu vatan için canlarını veren şehitlerin ebediyen gönüllerde yaşayacağını ifade etti. Şehitlerin...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 11:02
Erzin Kaymakamlığı, protokol üyeleri ile şehit ve gazi ailelerini iftarda buluşturdu. Yemekte konuşan İlçe Müftüsü Şemsettin İnceler, bu vatan için canlarını veren şehitlerin ebediyen gönüllerde yaşayacağını ifade etti. Şehitlerin ve gazilerin yeryüzündeki en yüksek makamlara eriştiğini dile getiren İnceler, bu durumun Allah-u Teala ve Peygamber Efendimiz tarafından da insanlara bildirildiğini vurguladı.

Erzin’de Kaymakamlık tarafından organize edilen şehit ve gazi aileleri için düzenlenen iftar programı, Belediye Düğün Salonu bahçesinde yapıldı. Şehit ve gazi ailelerinin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğine İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Müftü Şemsettin İnceler, Emniyet Müdürü, Murad Ardıç, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Bahadır Aslan, Belediye Başkan vekili Recep Çırak ile Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bekir Soylu katıldı. Yapılan duanın sonrasında bir konuşma yapan İlçe Müftsüsü Şemsettin İnceler, şehitlik mertebesinin çok büyük bir makam olduğunu belirterek, şehitlere en büyük değeri İslam'ın verdiğini söyledi.

Müftü İnceler, "Kuran'ı Kerim'de şehitler için ''Onlara ölü demeyin çünkü onlar ölü değillerdir'' ayeti bulunuyor. Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış olan bu güzel vatanımızın maddi ve manevi alanlarda kalkınması için her kes kendi alanında canla başla çalışmalı. Şehitlerimizden bize emanet kalan vatana karşı en önemli vazifemiz budur."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.