Dolar 34,1146
%0.05
Euro 38,1286
%0.09
Altın 2.880,070
%0.18
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alevi Kültür Derneği’nden Başkan Öztürk’e ziyaret

Alevi Kültür Derneği’nden Başkan Öztürk’e ziyaret

Adana Alevi Kültür Derneği üyeleri Muzaffer Hüngül, Mirza Karakuş, Cemal Karakuş ve Zübeyde Çağlayan, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ü makamında ziyaret etti.         Belediye Başkanı Öztürk,...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 13:17
Adana Alevi Kültür Derneği üyeleri Muzaffer Hüngül, Mirza Karakuş, Cemal Karakuş ve Zübeyde Çağlayan, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

        Belediye Başkanı Öztürk, dernek üyelerinin talebi doğrultusunda bir cemevi yeri tahsis edilmesi konusunda somut adım atmak üzere olduklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Sayın bakanımızın gerçekleştirdiği ziyarette ben de hazır bulundum. Hakikaten geçmiş dönemler göz önüne alındığında bir benzeri daha bulunmayan fevkalade önemli bir ziyaretti. Bu anlamda o ziyaret vesilesiyle yaptığımız görüşmenin neticesinde biz Seyhan Belediyesi olarak bir cemevi yeri belirlenmesi noktasında somut bir adım atma aşamasındayız.” dedi.

        Geçmişte yaşanan sıkıntıların herkesim tarafından bilindiğini belirten Azim Öztürk, “Fakat Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte başlayan yeni dönemde geçmiş tüm sıkıntıların artık mesele olmaktan çıkacağı daha güzel günlerin yaşanacağı bir süreci birlikte yaşıyoruz. Biz bu işleri siyaset üstü görür, siyaset üstü düşünürüz. Bu konular kesinlikle siyaset üstüdür. Bizim insani duruşumuz kardeşlik hukukunun göstergesidir.” diye konuştu.

         Dernek üyelerinden Muzaffer Hüngül, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in bir önceki Adana programında dernek merkezini ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hüngül, “Sayın Bakanımız Ömer Çelik’in samimi hislerini dile getirdiği ve tüm Alevi canlarında olumlu anlamda iz bırakan ziyaretine bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyoruz. Alevi toplumu olarak bize bir adım gelene iki adım geliriz. Bizim kültürümüz bunu gerektirir.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.