Dolar 34,1146
%0.05
Euro 38,1286
%0.09
Altın 2.880,070
%0.18
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili Akdağ: Millet zorbalara iradesini çiğnetmeyecek

Milletvekili Akdağ: Millet zorbalara iradesini çiğnetmeyecek

Eski Sağlık Bakanı, Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, ülke ve milletin iradesi üzerinde oynanmak istenen oyunlara vatandaşların izin vermeyeceğini belirterek,"Millet artık zorbalara iradesini çiğnetmeyecek." dedi. Milletvekili Recep Akdağ,...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 13:18
Eski Sağlık Bakanı, Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, ülke ve milletin iradesi üzerinde oynanmak istenen oyunlara vatandaşların izin vermeyeceğini belirterek,"Millet artık zorbalara iradesini çiğnetmeyecek." dedi.

Milletvekili Recep Akdağ, beraberinde AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve diğer partililerle Erzurum'un Horasan, Köprüköy, Pasinler ilçeleriyle Yağan beldesini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Akdağ, halka hükümetin icraatlarını anlattı. Sabah saatlerinde Horasan ilçe merkezine gelen Akdağ, partisinin ilcçe teşkilatını ziyaret etti. Akdağ, burada vatandaşların problem ve isteklerini dinledi. Milletvekili Akdağ daha sonra geçen gün serinlemek için girdiği Aras nehrinde boğulan 17 yaşındaki Hamza Alper'in Ardi köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili ve beraberindekiler daha sonra Köprüköy ve Pasinler ilçesi ile Yağan'ı ziyaret edip vatandaşlara hitapda bulundu. Akdağ, Türkiye üzerinde hain emelleri bulunan odakların ülkeyi kaos ortamına sürüklemek için tetikte bekledğini ifade etti. Gezi Parkı'nda başlayıp Taksim'den devam eden olayların arkasında karanlık güçlerin milletin iradesini elinden almak için sahneye soktuğu bir oyun olduğuna dikkat çeken Akdağ," Millet artık zorbalara iradesini çiğnetmeyecek. Çünkü bunu yaşanan son Gezi olaylarında milletimiz kendi iradesiyle ortaya koyup, gösterdi." dedi.

Türkiye’nin 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde bölgesinde ve dünyada etkili, saygın bir güç haline gelmesinden rahatsızlık duyan odakların bulunduğunu da hatırlatan Akdağ,"Türkiye'nin sosyo- ekonomik kalkınmasından, dış politikada etkin güç olmasından rahatsız olan iç ve dış odaklar var. Bunlar Türkiye'nin güçlenmesini, süper bir güç olmasını istemiyor. Bakın son 6 aydır bir tane şehit haberi gelmiyor. Bundan rahatsızlık duyanlar var." diye konuştu. Milletvekili Akdağ, Hükümet olarak çözüm sürecini devam ettirmeye kararlı olduklarını ifade etti. Milletvekili Akdağ, Yerel Yönetimler Yasası’nın yürürlüğe girmesiyle ilçelerin Büyükşehir Belediyesi'nden daha iyi hizmet alacağını da sözlerine ekleyerek,"Büyükşehir Yasası ile birlikte il genelindeki bütün ilçe belediyeleri arzu edilen yatırımlarla hizmete doyuracaktır." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.