Dolar 34,2308
%0.26
Euro 37,7918
%0.05
Altın 2.933,330
%0.6
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kültür Ateşi Etkinlikleri Çerkezköylüleri sanatla buluşturdu

Kültür Ateşi Etkinlikleri Çerkezköylüleri sanatla buluşturdu

Tekirdağ Belediye Konservatuvarı tarafından organize edilen ve ilçelerde düzenlenen Kültür Ateşi Etkinlikleri'nin sonuncusu Çerkezköy'de geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.Amfi Tiyatro'da halk oyunları gösterilerinden halk müziğine,...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 11:37
Tekirdağ Belediye Konservatuvarı tarafından organize edilen ve ilçelerde düzenlenen Kültür Ateşi Etkinlikleri'nin sonuncusu Çerkezköy'de geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Amfi Tiyatro'da halk oyunları gösterilerinden halk müziğine, enstrümantal ritim şovdan sanat müziğine kadar birçok sanat yelpazesi sunan Tekirdağ Belediyesi Konservatuvarı ekipleri, Çerkezköy sakinlerinden büyük beğeni topladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, böylesine güzel bir etkinliği ilçelerinden düzenlemelerinden dolayı Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'a ve Tekirdağ Belediye Konservatuarı'na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, misafirperverliğinden ötürü Başkan Ertem'e ve Çerkezköy halkına teşekkür etti. Başkan Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi Konservatuvarı tüm ilçelerimizde muhteşem gösteriler sergiledi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Program sonunda Belediye Başkan Dalgıç'a, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Ildız'a ve Konservatuvar Şefi Halil Yoruç'a Ali Ertem tarafından birer buket çiçek takdim edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.