Dolar 34,2953
%0.38
Euro 37,5101
%-0.03
Altın 2.908,400
%0.66
Bist-100 9.021,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kültür Şöleni’nin en genç ziyaretçisi 13 günlük Ahmet Bera oldu

Kültür Şöleni’nin en genç ziyaretçisi 13 günlük Ahmet Bera oldu

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından, ‘Uluslararası Dil ve Kültür Festivali’ kapsamında İzmir’de düzenlenen Kültür Şöleni’nin en genç ziyaretçisi 13 günlük Ahmet Bera Ağaoğlu oldu.    İzmirlilerin...

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 17:48
Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından, ‘Uluslararası Dil ve Kültür Festivali’ kapsamında İzmir’de düzenlenen Kültür Şöleni’nin en genç ziyaretçisi 13 günlük Ahmet Bera Ağaoğlu oldu.

    İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği şölenin en geç ziyaretçisi Ağaoğlu, bebek annesinin kucağında bugün şölene geldi. Böylece daha iki haftasını doldurmayan minik Bera’nin hayatındaki ilk gittiği etkinlik İzmir’deki Kültür Şöleni oldu.

    Yasin ve Binnur Ağaoğlu çifti, dünyayı İzmir’e taşıyan Kültür Şöleni’ne gelirken 13 günlük bebeklerini de yanlarına almadan edemediler. Şölende Şili standında duygularını dile getire baba Ağaoğlu söyle konuştu: ”Çocuğumuz 13 gün önce dünyaya geldi.ölene 140 ülkeden davetli geldiğini duyunca hemen bebeğimizi kundağından aldık, eşim ve kızımla birlikte onları ziyarete ve onlara hoş geldiniz demeye geldik. Çok mutluyuz.”

    Uluslararası İzmir Fuar Merkezi’ndeki Kültür Şöleni’ni bugün sona erirken minik Bera ise şölenin en genç ziyaretçisi olarak tarihe geçti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.