Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kur'an Kursları yararına kermes düzenlendi

Kur'an Kursları yararına kermes düzenlendi

Tokat’ın Turhal Müftülüğü ile Kur’an Kursları işbirliği ile 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri kapsamında Kur'an Kursları yararına kermes düzenlendi. Sadece gıda üzerine satış yapan kermes, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü....

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 15:58
Tokat’ın Turhal Müftülüğü ile Kur’an Kursları işbirliği ile 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri kapsamında Kur'an Kursları yararına kermes düzenlendi. Sadece gıda üzerine satış yapan kermes, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

    Kermesin açılışına Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, Kur’an Kursları öğretmen ve öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı.
    
    Milli Egemenlik Parkı'nda sergilenen kermesin 15 gün süreyle halka açık olacağını belirten yetkililer, her gün farklı bir Kur'an Kursu'nun kermes etkinliği düzenleyeceklerini açıkladı. Sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde kermes düzenlediklerini belirten Turhal Müftüsü Mehmet Akpınar, kermesten elde edilen gelirlerin Kur'an kursları için harcanacağını ifade etti. Asıl olanın birlik ve beraberliğin pekişmesi olduğunu aktaran Müftü Akpınar, kermeslerin halkı birleştirici ve kaynaştırıcı özelliği olduğunu hatırlattı. Akpınar, ”Kermeslerin vatandaşlar arasında birleştirici ve kaynaştırıcı özelliği vardır. Kutlu Doğum vesilesiyle kermes düzenleyerek kurslarımızın ihtiyaçlarını karşılamayı hedefledik. Kermeslerin hazırlanmasında emeği geçen tüm kurs öğretmen ve öğrencilere, yardımcı ve destek olan tüm esnaf ve iş adamlarına da teşekkür ederim." dedi.

    Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu ile Belediye Başkanı Ali Gözen, kermeste emeği geçen öğretmen, öğrenci ve esnafı katkılarından dolayı teşekkür ederek, etkinlikten dolayı İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar’ı tebrik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.