Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kur'an bülbülleri Side'de şakıdı

Kur'an bülbülleri Side'de şakıdı

Ramazan ayına sayılı günler kala Kur'an bülbülleri Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side'de şakıdı. Manavgat Müftülüğü ve Side Belediyesi'nin Side Fatih Cami'nde birlikte düzenlediği 'Kur'an ve Kaside Ziyafeti'ne Türkiye'de...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 12:27
Ramazan ayına sayılı günler kala Kur'an bülbülleri Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side'de şakıdı. Manavgat Müftülüğü ve Side Belediyesi'nin Side Fatih Cami'nde birlikte düzenlediği 'Kur'an ve Kaside Ziyafeti'ne Türkiye'de isim yapmış hafızlar katıldı. Ankara Kocatepe Cami Baş imam hatibi hafız İsmail Coşar, Hacı Bayram-ı Veli Cami emekli imam hatibi Bilal Demiryürek ve Ankara Tapu Kadastro Cami imam hatibi ve 2010 Yılı Dünya Kur'an Okuma birincisi Ali Tel ve Manavgat Çolaklı Hacı Saadet Kurt Cami imam hatibi Mustafa Akbulut sundukları Kur'an ziyafeti ve okudukları kasidelerle camiye gelenlerin gönüllerini mest etti.
Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, yaptığı konuşmada, 11 ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günle kala Side'de Türkiye'nin ünlü Kur'an hafızlarını buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Yaşar, Güllerin Efendisi Hz. Muhammed(SAV) Müslümanlara rehber bıraktığı emanetin yüce Kur'an-ı Kerim ile mübarek kutlu sözleri olduğunu kaydetti. Yaşar, "Hocalarımız sundukları Kur'an ziyafeti ile gönüllerimizi mest etti. 11 ayın sultanı Ramazan ayını huzur iklimini solukladık. Kur'an gönüllerimizin en güzel ilacı. Manevi huzur kaynağımız. Manavgat'a gelen hocalarımıza Ramazan ayına sayılı günler kala yaşattıkları Kur'an ziyafeti için can-ı gönülden teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.