Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Spil Dağı’nın turizme kazandırılması için 13 milyon liralık yatırım yapılıyor

Spil Dağı’nın turizme kazandırılması için 13 milyon liralık yatırım yapılıyor

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Spil Dağı’nın turizme kazandırılması için 13 milyon liralık yatırım yapıldığını bildirdi. Saadet Partisi (SP) Manisa İl Başkanı Kemal Uşaklılar ve parti yönetimi, Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 12:04
Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Spil Dağı’nın turizme kazandırılması için 13 milyon liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

Saadet Partisi (SP) Manisa İl Başkanı Kemal Uşaklılar ve parti yönetimi, Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Savaş, Spil Dağı'na ihaleyle turizm yatırımları ve sosyal tesisler yapılacağını bildirdi. Buraya yapılacak otelin ihaleyle yaptırılacağını dile getiren Savaş, “Atalanı bölgesinde kafeteryalar, bungalov evler, yollar, elektrik, aydınlatma, su, telefon, internet bağlantıları bütün bunlar çok ciddi, çok modern yatırımlar. İnşallah 2014 yılına bitmiş olacak. Atalanı'ndaki yollar bir iki ay içerisinde bitirilecek gibi. Çok ciddi bir yatırım, 13 milyon liralık bir proje. Altyapı yapıldıktan sonra otel kısmını özel sektör yapıp işletecek. 2015 sezonunda otel de yapılmış olursa çok güzel olacak." dedi.

SP Manisa İl Başkanı Uşaklılar, Vali Savaş'a yeni görevinde başarılar diledi. Manisa'nın doğal güzelliklerinden bahseden Başkan Uşaklılar, yaz mevsiminin Manisa'da sıcak geçmesine rağmen, yüksek rakımlı Spil Dağı'nda serin ve güzel bir yaz geçirilebileceğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.