Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kur'an kursu öğrencilerine bisiklet hediye edildi

Kur'an kursu öğrencilerine bisiklet hediye edildi

Erzurum Yakutiye ilçesi Edip Somunoğlu Orta Okulu'nda sınıflararası düzenlenen Kur'an-ı Kerim yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi. Ayrıca yine aynı semtteki Hz. Ebubekir Camii'nde Kur'an kursuna başlayan 70 öğrenci...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 18:09
Erzurum Yakutiye ilçesi Edip Somunoğlu Orta Okulu'nda sınıflararası düzenlenen Kur'an-ı Kerim yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi. Ayrıca yine aynı semtteki Hz. Ebubekir Camii'nde Kur'an kursuna başlayan 70 öğrenci arasında çekilen kura ile 2 çocuğa bisiklet kazandı.

Edip Somunoğlu Ortaokulu Müdürü Fuat Çomaklı, okul tarihinde ilkez Kur'an-ı Kerim yarışması düzenlediklerini söyledi. Çomaklı, Kur'an-ı Kerim yarışmasına katılan diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler sunulduğunu ifade etti. Çomaklı, ayrıca Okul Aile Birliği Başkanı Emrah Bulut tarafından, aynı semtte bulunan Hz. Ebubekir Camii'nde Kur'an kursunu katılan bir öğrenciye hediye edilmek üzere cami imam hatibi Suat Sinan'a teslim edildiğini belirti. Çomaklı, yaz tatili sonuna kadar Cami'deki Kur'an kursuna katılan çocuklara her hafta bir bisiklet verileceğini de sözlerine ekledi. İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, Kur'an- ı Kerim yarışmasından memnunluk duyduğunu belirtti. Kurt, yarışmaya katılan herkese 50 lira değerinde hediye çeki verdi.

Hz. Ebubekir Camii'nde yaz Kur'an kursuna katılan 70 çocuk arasında ilçe Müftüsü Osman Yazıcı'nın da katılımıyla kız ve erkek iki öğrenciye kura ile bisiklet çekilişi yapıldı. Çekilişte Emine Çağlaroğlu ile Muhammet Emin İnci bisiklek kazandı. Bisikletler müftü Yazıcı tarafından öğrencilere verildi. Cami imam hatibi Suat Sinan, hayırsever vatandaşların katkısıyla Kur'an-ı Kerime çıkacak olan öğrencilere de kura ile bisiklet ve diğer hediyelerin dağıtılacağını sözlerine ekleyerek,"Hayırseverler 10 bisiklet bağışladı. Yaz Kur'an kursu boyunca Kur'an çıkacak ilk 10 öğrenciye çekilişle bisiklet hediye edeceğiz. Amacımız çocuklarımızı sokaktan kurtarmak, onlara temel dini eğitimlerin yanı sıra Kur'an-ı Kerim öğretirken, hediye dağıtıp gönüllerini kazanmak." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.