Dolar 34,2783
%0.33
Euro 37,5305
%0.02
Altın 2.929,850
%1.4
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kurtlar Vadisi'nin Ersoy Ulubey'i: Bu organizasyon kar topu gibi büyüyecek

Kurtlar Vadisi'nin Ersoy Ulubey'i: Bu organizasyon kar topu gibi büyüyecek

Kurtlar Vadisi dizisinde Ersoy Ulubey karakteriyle tanınan usta oyuncu Ümit Acar, 11. Türkçe Olimpiyatları kapsamında İzmir'de düzenlenen Kültür Şöleni’ne katılarak stantları gezdi.         Öğrencilerle...

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 16:14
Kurtlar Vadisi dizisinde Ersoy Ulubey karakteriyle tanınan usta oyuncu Ümit Acar, 11. Türkçe Olimpiyatları kapsamında İzmir'de düzenlenen Kültür Şöleni’ne katılarak stantları gezdi.

        Öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektiren Acar, "Böyle bir organizasyonun, katlanarak, kar topu gibi olağanüstü büyüyerek hayal edemeyeceğimiz yerlere doğru gideceğini düşünüyorum. İnanılmaz heyecanlıyım. İnanılmaz mutluyum. İnsan olmaktan, insan olarak yaşamaktan keyif aldığımın farkına vardığım bir yer oldu. Çok teşekkür ediyorum. Hayatımda yaşayacağım en güzel günlerden bir tanesi oldu." dedi.

        Şölene gösterilen izdihamı, "Haklı bir izdiham. Akıllı ve zeki insanoğlu yavaş yavaş bazı şeyleri anlamaya başladı." şeklinde yorumlayan Acar, dünyanın herkese yetebileceğini belirtti. Usta oyuncu, "Yani bu dünyanın herkese yetebileceğine olan inançları, bu 3 günlük dünyanın en iyi şekilde kardeşçe, dostça yaşanması gerektiğine inanılmaz büyük bir hizmet oldu." diye konuştu. Programa gösterilen ilginin anlatılmayacağını, yalnızca yaşanacağını vurgulayan Acar, şu ifadeleri kullandı: "Tarif edilemeyecek adar güzel, inanılmaz muhteşem bir duygu bunlar. Kenya, Mogadişu, Mozambik, Kamboçya’dan gelenler, şarkılar, şiirler söylüyorlar, sizin dilinizden bir şeyler anlatıyorlar. Halk oyunlarımızı oynuyorlar. Nasıl olabilir böyle bir şe? En az bizim kadar başarılılar. Hepsinden Allah razı olsun. İnanılmaz büyük bir zenginlik. Dünya kardeşliği için inanılmaz bir zemin. Bütün herkes nasiplensin diye düşünüyorum."

        Gürcistan’dan gelen ve Ümit Acar’ın büyük hayranı olduğunu söyleyen Vano Dualişvili, kendileri için büyük önem taşıyan yaka rozetini Acar’a hediye etti. Annesinin, büyük annesinin ve dedesinin askerlik yaptığını ve yaka iğnesini annesinin kendisine hediye ettiğini aktaran Dualişvili, "Ümit Bey iğneyi gördükçe Gürcistan’dan gelen küçük çocuğu unutmayacak ve bu olimpiyatları hep hatırlayacak." ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.