Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kurultayda tüzük komisyonunda İzmir'den kim var'

Kurultayda tüzük komisyonunda İzmir'den kim var'

CHP'de haftasonu yapılacak olan kurultayda Genel Başkan ve Parti Meclisi seçimi dışında tüzükle ilgili de bazı değişilikler yapılacak. Tüzük komisyonunda ve sonuç bildirgesinin hazırlanmasında İzmir'den yer alacak isimler belli oldu. Kurultayda tüzük komisyonu ve sonuç bildirgesinde

  • Ege Postası
  • 13.01.2016 - 11:33
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP'de tüm dikkatler 16-17 Ocak'ta Ankara'da yapılacak olan kurultaya çevrildi. Genel Başkan ve Parti Meclisi seçimi dışında tüzükle ilgili de bazı değişilikler yapılacak. Genel Merkez tarafından tüzükte yapılacak değişiklikler için tüzük komisyonu kuruldu.


TÜRKBAY'I ÖNERDİ
Tüzük komisyonunda İzmir'den yer alacak isim de belli oldu. İl Başkanı Alaattin Yüksel, Ankara'ya avukat Mehmet Türkbay'ın ismini verdi. İl kongresinde kurultay delegesi yazılması beklenen ancak listede yer almayan Türkbay, Ankara'ya gidecek ve kurultaya kadar komisyonun toplantılarına katılacak. Türkbay İzmir Örgütü'nün de tüzükle ilgili taleplerini toplantılarda gündeme getirecek.



SONUÇ BİLDİRGESİNDE MOROĞLU
Öte yandan kurultayın sonuç bildirgesinin hazırlanmasında İzmir'den yer alacak isim YDK Üyesi, İzmir Eski Milletvekili Mustafa Moroğlu oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.