Dolar 34,2221
%0.05
Euro 37,9319
%0.42
Altın 2.920,360
%-0.31
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kuyumcu soygunu zanlıları yakalandı

Kuyumcu soygunu zanlıları yakalandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, hırsızlık amacıyla kuyumcuya giren üçü kadın beş zanlı yakalandı. Bir kuyumcuya giren üç çarşaflı kadın ve iki erkeğin, tırnakçılık yöntemiyle bilezik çalması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi....

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 17:18
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, hırsızlık amacıyla kuyumcuya giren üçü kadın beş zanlı yakalandı.

Bir kuyumcuya giren üç çarşaflı kadın ve iki erkeğin, tırnakçılık yöntemiyle bilezik çalması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde çarşaflı bir kadın ve bir erkek, kuyumcudan bilezikleri istiyor. Bileziklere bakan şahısların ardından içeriye iki çarşaflı kadın ve bir erkek daha giriyor. Bu sırada bir bilezik alan zanlılar, tırnakçılık yöntemiyle bir çift bileziği arkadan, çarşaflı diğer kadına veriyor. Daha sonra kuyumcudan ayrılan zanlılar izlerini kaybettiriyor.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, Kahta-Adıyaman girişinde yaptıkları çalışmalar sonucunda Y.G. yönetimindeki 21 FG 053 plakalı otomobili durdurdu. Şahıslar, sorgulamasında hırsızlıktan sabıkalarının olduğunun görülmesi üzerine gözaltına alındı. Kuyumcudan çalınan altınlara el koyulurken zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada zanlılardan 51 yaşındaki erkek Y.G'nin 7, 26 yaşındaki erkek T.G.'nin 22, kadınlardan 50 yaşındaki İ.K'nin 13, 50 yaşındaki N.A'nın üç suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.