Dolar 34,1583
%-0.12
Euro 37,7819
%-0.12
Altın 2.919,410
%-0.14
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lastik değiştirmek için duran kamyona TIR çarptı

Lastik değiştirmek için duran kamyona TIR çarptı

Aydın-İzmir otoyolunda domates yüklü kamyonun sürücüsünün, lastik değiştirirken aldığı tedbir faciaya sebep oluyordu. Kamyonu kenara park eden sürücü, 50 metre geriye işaret olarak, plastik kasa üzerinde eski bir lastik koydu. Gece farkedemeyen...

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 11:43
Aydın-İzmir otoyolunda domates yüklü kamyonun sürücüsünün, lastik değiştirirken aldığı tedbir faciaya sebep oluyordu. Kamyonu kenara park eden sürücü, 50 metre geriye işaret olarak, plastik kasa üzerinde eski bir lastik koydu. Gece farkedemeyen un yüklü bir TIR ise kamyonun sol tarafını biçerek devrildi. Otoyola, domatesler ve un çuvalları dağıldı. Kazada yaralanan olmazken kamyon sürücüsüne ulaşılamadı.

Dün gece İzmir’den Aydın istikametine seyir halinde olan 42 UD 922 plakalı domates yüklü kamyonun ön lastiği, Söke kavşağı yakınlarında patladı. Yolun kenarına çeken sürücü, önlem olarak plastik kasa üzerine eski bir lastiği koydu. Aynı istikamete seyir halinde olan Mehmet Sezer yönetimindeki 39 SV 761 plakalı TIR, kamyonu fark edemeyince arkadan çarptı. Domates yüklü kamyonun sol tarafını biçen TIR'ın pupası parçalandı, 39 LL 861 plakalı dorsesiyle yola devrildi. Kaza sonucu yol, domatesler ve un çuvallarıyla doldu. Kazada yaralanan olmazken Tahir K. ismine kayıtlı olan kamyonun sürücüsüne ulaşılamadı. Polis, yaralanma ihtimaline karşılık hastanelerde yaptığı araştırmada da bulamadı. Otoyola dağılan domatesleri ve un çuvallarını görevliler topladı. Kazadan sonra otoyolda trafik saatlerce tek şeritten verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.