Dolar 34,0776
%0.18
Euro 38,0611
%0.01
Altın 2.834,910
%0.2
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Levent Gültekin’den flaş iddia: ‘Murat Bakan koruma ordusu talep etti’

Levent Gültekin’den flaş iddia: ‘Murat Bakan koruma ordusu talep etti’

Gazeteci Levent Gültekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın İçişleri Bakanlığı’nda koruma ordusu talep ettiğini ileri sürdü.

  • Ege Postası
  • 19.08.2024 - 10:04
  • Güncelleme: 19.08.2024 - 11:25

EGEPOSTASI- Gazeteci Levent Gültekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan hakkında flaş bir iddia ortaya attı.

“KORUMA ORDUSU TALEBİNDE BULUNDU” 

Gültekin’in iddiasına göre, CHP’li Murat Bakan, İçişleri Bakanlığı’na koruma ordusu talebinde bulundu.

Levent Gültekin açıklamasında, “CHP’de Gölge İçişleri Bakanı Murat Bakan var. İçişleri Bakanlığı’na, ‘ Ben Gölge İçişleri Bakanıyım, bana koruma ordusu tahsis edin’  diye başvuruda bulunmuş. Bunu İzmir’de kendisi anlatıyor. Evcilik oynuyor bunların hepsi. Genel Başkancılık, siyasetçilik oynuyor” dedi.

BAKAN'DAN JET YANIT 

İddialara sosyal medya hesabından yanıt veren CHP'li Bakan, " 30 Temmuz 2024 tarihinde İzmir Valiliğine “bir yakın koruma” başvurum olmuş, o başvuru da henüz neticelenmemiştir" dedi. 

Bakan'ın açıklaması şu şekilde;

"Yanlış ve haksız bir yorumu düzeltmek gereği hasıl olmuştur. İçişleri Bakanlığına, “Ben Gölge İçişleri Bakanıyım, bana koruma ordusu tahsis edin” diye bir başvurum olmamıştır. İstihbarat kaynaklarından bize gelen gayri resmi bilgi çerçevesinde, yüksek risk altında olduğum ifade edildiğinden ve konuyu danıştığım emniyet mensuplarının tamamının bu bilgiyi ciddiye almam gerektiği yönündeki uyarıları üzerine, 30 Temmuz 2024 tarihinde İzmir Valiliğine “bir yakın koruma” başvurum olmuş, o başvuru da henüz neticelenmemiştir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.