Dolar 34,1776
%-0.08
Euro 37,8922
%0.31
Altın 2.923,510
%-0.21
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lösev üyeleri ve çocuklar genel merkez'de Nükhet Hotar'i ziyaret etti

Lösev üyeleri ve çocuklar genel merkez'de Nükhet Hotar'i ziyaret etti

AK PARTi Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı Konya’dan gelen Lösemili çocukları ağırladı. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr.Nükhet Hotar ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette çocukların eğitim, sosyal faaliyet ve sağlık alanındaki istekleri dinlendi.

  • Ege Postası
  • 05.11.2013 - 18:03
İZMİR- T.B.M.M. AK PARTi grup salonunda Başbakan Erdoğan’ı dinleme fırsatı bulan ve Başbakan Erdoğan ile kısa sohbet gerçekleştiren çocuklar ardından fotoğraf çektirerek, Ak Parti Genel Merkez’de Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın makamına geçtiler. Konya Lösemili Çocuklar Vakfı temsilcisi Kadriye Özdamar’ında bulunduğu ziyarette Çocukların istek, beklenti ve sorunlarının çözümüne yönelik görüş alış verişinde bulunuldu.
İlk,Orta ve Lise eğitimi gören LÖSEV’li çocuklar Hotar ile sohbet ederek hayallerinden isteklerinden bahsetti. Hotar ise yapılan ziyaretten ve çocukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Sağlık alanında alınan yol ve mesafe ile çocuklarımızın sağlığına kavuşmalarına yönelik her türlü tedbir ilgili bakanlığımızca alınmakta. Sosyal anlamdaki ihtiyaç ve beklentileri ise Başkanlığını yürüttüm birimimiz tarafından programa alınmıştır. LÖSEV temsilcilerimiz ile görüş alışverişinde bulunarak çocuklarımızın mutluluğu için beklentilerine cevap verecek çalışmaların da yürütüleceğini belirtmek isterim. Bugün burada beni ziyaret eden çocuklarımıza ve velilerine bu ziyaret ile beni çok mutlu ettiklerini de ayrıca belirtmek isterim dedi”.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.