Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lüks villaya film gibi operasyon

Lüks villaya film gibi operasyon

İstanbul'da uyuşturucu zanlılarına yönelik narkotik operasyonunda film sahnelerini aratmayan görüntüler yaşandı. Polisin uzun süre iz sürerek takip ettiği şüphelilerin villalarına hava destekli operasyon yapıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 15:57
İstanbul'da uyuşturucu zanlılarına yönelik narkotik operasyonunda film sahnelerini aratmayan görüntüler yaşandı. Polisin uzun süre iz sürerek takip ettiği şüphelilerin villalarına hava destekli operasyon yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü son dönemlerin en dikkat çeken operasyonu için günler öncesinden hazırlık yapmıştı. Alınan bilgiler doğrultusunda Türkiye'nin yanı sıra ABD'de aranan bir şüphelinin Sarıyer'deki villasında olduğu bilgisi polise harekete geçirdi. Şüphelilerin evde bulunduğu bir sırada polis harekete geçti. Ancak hata yapmamak için her önlemi alan polis, helikopter desteğini de sağlayarak villanın bulunduğu bölgede operasyon başlattı. Ara sokaklar tutuldu, bölgede bulunan her yer didik didik arandı.
Polis helikopteri de havadan çektiği görüntüleri anında yerdeki ekiplerle paylaştı. Narkotik timlerinin koç başı ile demir kapıları kırarak binaya girmesi, zanlının baskın sırasında arka taraftan kaçmaya çalışması ve yaralanması da saniye saniye görüntülere yansıdı.

Baskın yapılan villada silah bulunduğu da belirtildi. Silahlara el koyan polis lüks villadaki aramaları da kayıt altına aldı. Gözaltına alınan C.Y isimli şüphelinin emniyette sorguya alındığı ve işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.