Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MAKİAD, ekonomi dünyasının başarılı insanlarına ödül dağıtacak

MAKİAD, ekonomi dünyasının başarılı insanlarına ödül dağıtacak

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) tarafından 22 Haziran’da Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan katılımıyla Ekonomi Dünyası Ödülleri gecesi düzenleyecek. MAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sarın, Vali Vasip Şahin ile İnönü Üniversitesi...

  • Ege Postası
  • 14.06.2013 - 16:00
Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) tarafından 22 Haziran’da Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan katılımıyla Ekonomi Dünyası Ödülleri gecesi düzenleyecek.

MAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sarın, Vali Vasip Şahin ile İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i programa davet etti. Sarın, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Malatya Valisi Şahin ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik'i makamlarında ziyaret ederek, düzenleyecekleri MAKİAD Ekonomi Dünyası Ödülleri gecesi hakkında bilgi verdi. Geceye Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile uluslararası ticarette öne çıkan işadamları, siyasetçiler, bürokratlar ve sanatçıların da katılacağını dile getiren Sarın, Vali Şahin ile Rektör Prof. Dr. Çelik'i de programlarına davet etti.

Başkan Sarın, dernek olarak iş dünyasının ufkunu genişletmek, ülke işadamlarının yeni pazarlara açılması için iş gezileri gerçekleştirdiklerini belirtti. Son olarak önceki hafta Orta Afrika ülkelerinden Ruanda’da Ticaret ve Yatırım Programı düzenlediklerini hatırlatan Sarın, “Malatyalı işadamları Ruanda'da sektörel görüşmeler yaparak mevcut piyasayı yakından tanıma fırsatı buldu. Başlangıçta Ruanda ile alakalı bilinçaltında bulunan bazı olumsuzlukları da bu gezi sayesinde kafalarından çıkararak bu ülkenin ticaret yapmaya müsait bir pazar olduğunu gördüler. Özellikle Ruanda Ticaret ve Sanayi Bakanı François Kanimba ile yaptığımız ikili iş görüşmeleri ve bilgilendirme toplantısı heyetimizi çok memnun etmiş ve burada yapılan görüşmelerdeki anlaşmaların kısa bir zamanda dönüşümlerini alacağımızı ümit ediyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.