Dolar 34,2519
%0.04
Euro 37,6058
%-0.07
Altın 2.925,550
%0.14
Bist-100 9.162,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MATSO Başkanı Vural, yeniden aday olmayacak

MATSO Başkanı Vural, yeniden aday olmayacak

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Dr. Şükrü Vural, yeniden oda başkanlığına aday olmayacağını bildirdi. MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural, yaptığı yazılı açıklamada, oda organ seçimlerinin 8 Haziran'da yapılacağını...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 13:20
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Dr. Şükrü Vural, yeniden oda başkanlığına aday olmayacağını bildirdi.

MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural, yaptığı yazılı açıklamada, oda organ seçimlerinin 8 Haziran'da yapılacağını belirtti. Mart 2005'ten itibaren iki dönem MATSO başkanlığı yapan Vural, işlerinin yoğunluğu nedeniyle yeniden aday olmayacağını kaydetti.

Vural, "Odamızın kurulduğu günden bugüne kadar, son sekiz yılı yönetim kurulu başkanlığında olmak üzere üyelerimize ve Manavgat’a hizmet için çalıştım. Bu çalışmayı meslek komitelerimiz, yönetim kurulumuz ve meclisimizle birlikte gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda, gayemiz hep ekonomisiyle büyüyen Manavgat oldu. Bu çalışmalarda bizlere güç, destek ve moral veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki dönemde de üyelerimize ve Manavgat’a hizmet etmeye devam edeceğim. Gönlüm ve desteklerim hep üyelerimiz, odamız ve Manavgat ile olacak. 8 Haziran tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde aday olacak arkadaşlara başarılar diliyorum, seçimlerin üyelerimize, odamıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

MATSO başkanlığı için MATSO Meclis Başkanı Selçuk Senirli ile Manavgat Sanayici İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ahmet Boztaş, adaylığını açıklamıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.