Dolar 34,1049
%-0.01
Euro 38,1993
%0.08
Altın 2.920,720
%0.21
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: Üniversite mezunu işsizler çığ gibi artıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: Üniversite mezunu işsizler çığ gibi artıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, üniversite mezunu işsizlerin sayısının çığ gibi arttığını ileri sürdü. Ayhan, Ülkücü İşçiler Derneği Denizli Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Mehmet Salih...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 17:15
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, üniversite mezunu işsizlerin sayısının çığ gibi arttığını ileri sürdü. Ayhan, Ülkücü İşçiler Derneği Denizli Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Mehmet Salih İrdem ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ayhan, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı.

Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, ziyarette yaptığı konuşmada Türk milletinin gerçekte cebindeki paranın artmadığını, aksine azaldığını belirterek, “Bugün esnaf, perişandır, çiftçi umutsuzdur, memur sıkıntı içindedir, işçi ve emekliler geçim derdi içindedir. Bugün vatandaşımızın pazardan alabileceği sebze ve meyve, bir önceki yıla göre azalmıştır. Cefakar babalar, artık akşam evlerine daha az ekmek götürebilecektir. Yorulmak bilmeyen analarımız, artık mutfakta daha dikkatli olmak zorundadır. Emekçinin bu durumda olmasının tek nedeni, AKP'nin zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan ekonomi politikalarıdır.” dedi.

Her dört işsizden birinin üniversite mezunu olduğunu iddia eden Milletvekili Ayhan, “Ülkenin akıllı, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyümeyi gerçekleştirmesi gerekiyor. Böyle bir büyüme eğitime, bilgiye ve yeniliğe dayalı bir ekonomiyi, kaynakların verimli kullanıldığı, çevreye daha duyarlı ve daha rekabetçi bir ekonomiyi, ekonomik ve sosyal uyumun sağlandığı ve yüksek istihdamın olduğu bir ekonomiyi önceliklerine almalıdır.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.