Dolar 34,2263
%-0.04
Euro 37,5888
%-0.11
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir sessizliğini bozdu: İlk tepki ne oldu'

MHP İzmir sessizliğini bozdu: İlk tepki ne oldu'

MHP'nin genel seçimlerde yaşadığı oy kaybının İzmir'e de yansımasıyla 4 olan milletvekili sayısı 2'ye indi. Partinin önemli ismi Grup Başkanvekili Oktay Vural, gerekli değerlendirmeyi genel başkanlarının yaptığını söyledi. 7 Haziran seçimlerinde 3'üncü sırada olan ancak son seçimlerde ikinci sıradan aday gösterilmesine rağmen kazanamayan Senim Kılıç ise, “Siyasette güzel bir iz bırakmak istedim. Onu da yaptığıma inanıyorum. Siyaset sadece mecliste değil, meclis dışında da yapılır. Gençlerle kadınlarla çalışmaya devam edeceğim" dedi. MHP İzmir sessizliğini bozdu

  • Ege Postası
  • 02.11.2015 - 12:17
İZMİR - 7 Haziran'da yapılan genel seçimler sonrasında hükümetin kurulamaması üzerine 1 Kasım'da tekrarlanan seçimlerde, MHP İzmir'de önemli değişikliklere yaptı. 7 Haziran'da, yüzde 13.71 oranında oy ile 4 milletvekili çıkartan MHP'nin, 1 Kasım'daki oyu yüzde yüzde 11,35'e geriledi. İlk iki sırada aday olan Oktay Vural ile Kenan Tanrıkulu yeniden meclise girdi. Ancak, son seçimlerde milletvekili olan Aslan Savaşan ve Murat Koç'un yerine bir sıra yükseltilip ikinci sıradan aday gösterilen Senem Kılıç ile Süeda Neslihan Çelik ise, yaşanan oy kaybından dolayı meclise giremedi. 

"MHP İZMİR'DE DERİN SESSİZLİK" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



MHP'NİN SEÇİM SONUÇLARINI ADAYLAR DEĞERLENDİRDİ

MHP'nin aldığı seçim sonuçlarıyla ilgili partinin önemli isimlerinden Grup Başkanvekili Oktay Vural, gerekli değerlendirmeyi genel başkanları Devlet Bahçeli'nin yaptığını söylemekle yetindi. MHP'nin İzmir'deki adayları arasında dikkat çeken isimlerden birisi de, Senem Kılıç oldu. Vatandaşlara söz verdiği gibi günlük hayatta bir arada olacağını söyleyen Senem Kılıç, “Sonuçta sandıktan 'demokrasi kazansın' dedik halkımızın yaptığı değerlendirmeyi kabul etmemiz lazım. Seçilen milletvekillerimizin, bundan sonra da ülke genelindeki hizmetleri, devam edecek. Bizler de bulunduğumuz illerde kendi vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi günlük hayatta bir arada olacağız. Hep öyle olacak. Yine semt pazarlarına, derslerime, okuluma projelerime devam edeceğim" dedi. 



Siyasetin normal hayattan sıyrılmak olmadığını da vurgulayan Senem Kılıç, “Siyasetçi duruşumuz, normal hayatımızdan sıyrılarak içinde bulunduğumuz bir yer değil. Meclis tablosuna salgı duymak gerekir. Ülkenin huzura tez elden kavuşması için dua ediyoruz. İyi işlerin yapılmasını temenni ediyoruz. Partimiz içinde hep birlik olacak, çok şeyler söylendi, ama bizim gibi gönülden bağlı olan bir ülkü partisi için bunlar önemli değil. Bu günler birliğimizin daha güçlü olacağını göstereceğimiz zamanlardır. Partililerimizden ve vatandaşlardan çok arayanlar vardı. Siyasette güzel bir iz bırakmak istedim. Onu da yaptığıma inanıyorum. Son derece düzgün bir siyasi tavır ve üslup içerisinde çalıştığıma inanıyorum. Siyaset, sadece mecliste değil, meclis dışında da yapılır. Yine gençlerle kadınlarla, çalışmaya devam edeceğim" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.