Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Karataş'dan CHP seçmenine çağrı

MHP'li Karataş'dan CHP seçmenine çağrı

8. Gün’de Radyo Egepostası Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Mithat Umutoğulları’nın yayın konuğu olan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP’nin Cumhur İttifakı ile geçmişte aldığı oy oranından fazlasını alacağına inandığını belirterek, İzmirlilerin desteğini istedi.

  • Ege Postası
  • 09.06.2018 - 09:57

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Gazeteci Mithat Umutoğulları’nın sorularını yanıtlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP’li seçmenin başta İYİ Parti olmak üzere başka partilere oy vermeyeceğini, geçmişte aldıkları oy oranından daha fazla oy alacaklarına inandıklarını söyledi.

BENCE BİRİNCİ TURDA BİTECEK, İKİNCİ TURU KİMSE HAYAL ETMESİN

Seçimin ilk turda biteceğine ve AK Parti adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda kazanacağına inandığını kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Bence birinci turda bitecek, ikinci turu kimse hayal etmesin” dedi.

CHP SEÇMENİ ATATÜRKÇÜ, VATANSEVER PARTİ ARIYORSA MHP BURADA, MHP’YE OY VERİN

Seçimin ikinci tura kalınması durumunda ve muhalefetin HDP desteğiyle kazanması durumunda Türkiye’nin bölünme ve parçalanma sürecinin başlayacağını iddia eden İl Başkanı Karataş, MHP’nin Atatürkçü, vatanperver olduğu için İzmir seçmeninin kendilerine destek vermesini istedi:

“HDP barajı aştı diyelim.. Ama diyelim ki ikinci tura kaldı. Türk Milleti HDP ya da PKK Millet İttifakın adaylarına neden destek versi? Niye oy versin, karşılığında ne isteyecek ya da bunlar karşılığında ne vaat edece? Velev ki seçildiler, hükümeti de kurdular. HDP desteğiyle seçilirlerse iktidar da HDP olur inanın. İktidarda bölücü unsurlar olur, güç de onların elinde olur. Ülkeyi bölüp parçalama adına ellerine büyük güç geçecektir. CHP’ye ve İP’e oy vermeyi düşünen seçmen bunu iyi değerlendirsin. Atatürkçü, vatansever bir parti arıyorsa CHP seçmeni, MHP buradadır. İzmirli seçmen MHP Milliyetçi, Atatürkçü, vatanperverdir. MHP’ye oy verin. Cumhuriyeti kuran felsefeyle kurulmuş bir  siyasi partidir. MHP’ye destek vermelerini istirham ediyorum. “

MHP GEÇMİŞTE ALDIĞI OYUN ÇOK ÜZERİNDE OY ALACAK

MHP İl Başkanı Karataş, MHP’ye oy veren seçmenin başka partilere oy verme gerekçesi bulunmadığını vurgulayarak, “MHP geçmişte aldığı oyun çok üzerinde oy alacak. MHP özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Devlet Bahçeli beyin duruşunu, darbe girişimi akşamı mevcut hükümetin yanındayız diye rahatlatıcı bir açıklama yapmış olması ortada. Milletvekillerini meclise gönderdik. Bunların tamamını değerlendirecektir seçmen. Devlet Bahçeli, ülkenin bu sıkıntılardan çıkabilmesi, Türkiye’de güvenliğin sağlanması için çağrıda bulundu. İlk Milli Mutabakatı öneren kişi genel başkanımızdır. Devlet Bahçeli Bey taşın altına gövdesini koymuştur. Önce ülkem ve milletim sonra partim demiştir. MHP’nin bu ilke ve ülkülerini bildiği halde niye başka bir siyasi partiye oy versin seçmen'” diye sordu.

ÖN PLANA ÇIKANLARA BAKIN, TAMAMININ KİŞİSEL HIRS VE HEDEFLERİ VAR

İYİ Parti’nin kendilerini ilgilendirmediğini çünkü Türk Milleti’ne gelecek vaat edecek bir parti olmadığını dile getiren İl Başkanı Karataş, bu partinin kurucularının tamamının da kişisel hırs ve şahsi hedefleri olduğunu savundu:

“Parti kurucularına bakın, aday gösterildiler. Ön plana çıkanlara bakıldığında tamamının kişisel hırs ve hedefleri olduğunu görürsünüz. Bunlar için ülkenin menfaati söz konusu değildir. Geçmişte de MHP içinde rahat durmamaları, MHP’yi üzmelerinin nedeni de buydu, kişisel hırs. Çeşitli siyasi partilerde siyaset yapmış geçmiş zamanda insanlarla bu parti kuruldu. Yenisi de yok bu partinin. Onlar bizi ilgilendirmiyor. Çünkü Türk Milletine bir gelecek vaat edecek bir parti değil.”

BUNLARA BUNU İSTETEN GÜÇ NEDİR, KİMDİR'

Değerlendirmelerinde HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’a af talebinde bulunan Millet İttifakı unsurlarından CHP, Saadet Partisi gibi partileri de sert bir dille eleştiren MHP’li İzmir İl Başkanı Necat Karataş, CHP, Saadet ve İYİ Parti’ye oy vermeyi düşünenlerin bir kez daha düşünmesi gerektiğini söyledi ve, “Atatürk’ün kurduğu parti, ülkeyi yıkma için yola koyulmuş, on binlerce insanımızın şehit olmasına neden olan, PKK’nın mensubu ve uzantısı olan Selahattin Demirtaş’a nasıl af iste? Bunlar milli değil. Muharrem İnce’yi cezaevine ziyarete gönderdi. Kılıçdaroğlu’nun vaatlerine bakın. Selahattin Demirtaş’a özgürlük istemekle birlikte koruculuğu kaldırma taahhüdü. Tunceli’ye Dersim, Diyarbakır’a Amed denmesini vaat ediyor. Yüzlerce sayfalık bildirgesinde tek kelime FETÖ ve PKK terör örgütüyle mücadeleyle ilgili tek kelime yok. İtirazımız buna. CHP’ye oy veren seçmeni uyarma gayreti içindeyiz sürekli. İP de bu talep de bulunmuştur. Demirtaş’ın tahliye edilip diğer Cumhurbaşkanı adayalrı gibi kampanya yürütmesini istiyorlar. Saadet de istedi. Bunlara bunu isteten güç nedir, kimdir'” diye sordu.

CHP VE DİĞER PARTİLERİN ÇALIŞMASI YOK, ENTERESAN. BU ŞIMARIKLIĞI İZMİR SEÇMENİ DEĞERLENDİRİP FATURAYI KESECEK

CHP ve diğer muhalefet partilerini alanda görmediğini de ifade eden Başkan Necat Karataş, özellikle CHP’nin ‘İzmir nasıl olsa bize oy verecek’ şımarıklığının bedelini sandıkta ödeyeceğini iddia etti: “Özellikle CHP ve diğer partilerin çalışması yok. Çok enteresan. Herhalde çalışsak da çalışmasak da bize oy veriyor seçmen diye çalışmıyorlar. Şımarıklığı İzmir seçmeni iyi değerlendirip faturayı kesecek.”

İŞTE PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

Hazırlığını yaptığımı seçimler mahalli idare seçileriydi. Erken seçim kararı alındı. Bu hazırlığımız Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yaramış oldu. Parti olarak .. MHP zaten hazırlığını yapmıştı. Seçime hazır bir teşkilat neticede olduğu için bir sıkıntı yaşamıyoruz. Alan iyi ama enteresan bir seçim yaşıyoruz. Milletvekili adaylarımız uzun süredir alanda yaşıyor. STK, esnaf, seçmene gidiyorlar. AK Parti akşam iftar ve sonrasında bir çalışma içerisinde ama diğer partileri göremedik. CHP ve diğer patiler daha yok ortada. İzmir’i çantada keklik görüyorlar sanırım.

ALANDA CHP VE DİĞER PARTİLERİN ÇALIŞMASI YOK, ÇOK ENTERESAN

Özellikle CHP ve diğer partilerin çalışması yok. Çok enteresan. Herhalde çalışsak da çalışmasak da bize oy veriyor seçmen diye çalışmıyorlar. Şımarıklığı İzmir seçmeni iyi değerlendirip faturayı kesecek.

ADAYLARIMIZLA SÜREKLİ SAHADAYIZ

Diğer ittifakın temsilcileri bir araya geldi. Strateji belirlediler kendilerine göre. Zaman zaman görüştüğümüz oluyor AK Parti ile. İftar ve sahur programları yapılıyor. MHP gün içinde çalışmakla birlikte iftarla devam ediyor. İftardan sonra köy ve mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor. Sürekli programlarımız var. Sahurda. Gittiğimiz ilçelerde ilçe başkanları, belediye başkanları ve vekil adaylarıyla birarada oluyoruz işin doğrusu.

MHP’Yİ ELE GEÇİRME ÇABASI OLAN, AÇIK SÖYLÜYORUM CEMAATİN NE DERECE ELEŞTİRİ GETİRDİĞİNİ…

1 Kasım ve 7 Haziran arasında MHP’ye ne derece eleştiri getirildiğini görüyoruz. MHP’nin oy oranının düşmesi için sözde partili olmayan ama bazı partilileri ele geçirme çabası olan, açık söylüyorum cemaatin ne derece eleştiri getirdiğini, nasıl propaganda yaptığını biliyoruz. MHP’nin içinde bulunan birilerinin de kasten çalışmadığına, hatta oy verdirmediğini de söyleyebilirim. Ona rağmen MHP yüzde 12 civarında oy aldı. MHP’nin İzmir’de aldığı oy oranı o zaman için kemiğin kemiği oy aldı. 1 Kasım ile bugünkü seçimleri örtüşmemekte fayda var. MHP 7 Haziran’da ve 1 Kasım’da aldığı sonuçları önüne koydu ve değerlendirdi. Bunların üzerinde oy alma amacıyla bütün vekil adaylarımızla, parti mensuplarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. 2015 seçimleri gibi olmayacağı, bu oranın çok daha yukarıya çıkacağına inanıyorum.

MHP’YE OY VEREN SEÇMEN DİĞER PARTİLERE NEDEN OY VERSİN'

Birileri kendi beklentileri ve arzuları doğrultusunda konuşma yapıyor. MHP’ye oy veren seçmen diğer partilere neden oy versi? MHP’ye oy veren seçmen ülke sorunlarına bakış açımızı, ülkenin zor şartlar altında olduğunu biliyor. Genel başkanın gayretlerini gördükten sonra başka siyasi partiye neden oy versin MHP seçmen? Orada ne va? MHP’deki ilkeli siyaseti hangi partide buluyo? Bunu iyi değerlendirmek lazım. MHP Türkiye’de yaşanması muhtemel tehlikelere işaret ediyor. Başkanımızın kaygıları ortada. Türk Milletinin geleceği doğrultusunda siyaset yapıyoruz. MHP’nin duruşu net. Türk Milleti ve Türk Devletinden yana, Cumhuriyetimizin payidar kalmasından yana. Diğerinde ne var da MHP seçmeni başka partiye oy versin'

MHP GEÇMİŞTE ALDIĞI OYUN ÇOK ÜZERİNDE OY ALACAK

MHP geçmişte aldığı oyun çok üzerinde oy alacak. MHP özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Devlet Bahçeli beyin duruşunu, darbe girişimi akşamı mevcut hükümetin yanındayız diye rahatlatıcı bir açıklama yapmış olması ortada. Milletvekillerini meclise gönderdik. Bunların tamamını değerlendirecektir seçmen. Devlet Bahçeli, ülkenin bu sıkıntılardan çıkabilmesi, Türkiye’de güvenliğin sağlanması için çağrıda bulundu. İlk Milli Mutabakatı öneren kişi genel başkanımızdır. Devlet Bahçeli Bey taşın altına gövdesini koymuştur. Önce ülkem ve milletim sonra partim demiştir. MHP’nin bu ilke ve ülkülerini bildiği halde niye başka bir siyasi partiye oy versin seçmen'

GİDENLERİN ÇOĞU DOLGU MALZEMESİ OLARAK KULLANILDI ZATEN

MHP içinde bulundukları süre içinde bulunanların, değişim ve dönüşüm arzu ettikleri, bunu da başka güçlerin istediğini o süreçte söyledik. Bunlar partiden ayrıldıktan sonra kurulan partinin istikameti olmadığını, değerlerle donatılmadığını, misyonu olmadığını gördüler. Bu nedenle gitmedi bir kısmı. Gidenler de dolgu malzemesi olarak kullanıldılar. Adaylıklarda da itibar edilmedi. Zaten çok az insan istifa etti. Yüzde 80’i o partiye hiçbir surette gitmediler. Ülkücüler tasfiye ediliyor, yönetim kadrolarına konmuyor, değişim gerekiyor, Başbuğ’un kurduğu parti çizgisinden saptı diyenler ayrı parti kuracaklar dedik. Ayrıldı gittiler bunlar. Bu kez ülkücü parti kurmayacağız, her görüşten kesimden düşünceden partiyi kuruyoruz dediler. Bunu gören MHP’de geçmişte bulunmuş bir partili neden gitsin yan? Kolay değil. MHP 49 yılını şan ve şerefle geride bırakmış, Türk Milletinin betonudur. Gitmemişlerdir ve gitmeyeceklerdir de.

KANDIRILDILAR TABİ

Kandırıldılar tabi. Gidiş olmadı zaten. Herkes de gördü. Devlet beyin çağrısı, son yaptığı çağrısından önce de çağrı yaptı. Az da olsa bir kısım mensubumuz hayır oyu kullanmış olabilir referandumda. Genel başkanımız evet oyu veren de hayır verenin de başımızın üstünde yeri vardır demiştir. 12’inci olağan kurultay öncesinde da açıklama yaptı. Pişmanlık içinde olanlarla el ele omuz omuza olacağız dedi. İzmir’de bizimle konuşabilme adına irtibata geçme adına bazı arkadaşları araya koyduklarını gördüm. MHP’den ayrılmak istemiyoruz, gidecek de başka bir yerimiz yok. Burası bizim evimiz, yuvamız, biz gitmek istemiyoruz diye bize ulaşanlar olmuştur. Bu tür arkadaşlarımızın rahat olmasını istedi genel başkanımız. Bu açıklama fitneye odak olmamış kişileri kapsıyor ama.

TÜRK MİLLETİNE GELECEK VAAT EDECEK BİR PARTİ DEĞİL

Dolaşmadığı siyasi parti kalmamıştır bahsettiğiniz beyefendinin. Parti kurucularına bakın, aday gösterildiler. Ön plana çıkanlara bakıldığında tamamının kişisel hırs ve hedefleri olduğunu görürsünüz. Bunlar için ülkenin menfaati söz konusu değildir. Geçmişte de MHP içinde rahat durmamaları, MHP’yi üzmelerinin nedeni de buydu, kişisel hırs. Çeşitli siyasi partilerde siyaset yapmış geçmiş zamanda insanlarla bu parti kuruldu. Yenisi de yok bu partinin. Onlar bizi ilgilendirmiyor. Çünkü Türk Milletine bir gelecek vaat edecek bir parti değil.

MHP ARINDI, MHP’DE ARTIK YÜZLER GÜLÜYOR

MHP arındı. MHP’de geçmişte dedikodu ve fitne yayan, ve de MHP’yi dönüştürmek isteyenler gittikten sonra, MHP’ye oy vermeyen ve verdirmeyenler gittikten sonra arındık. Seni bana beni ona kavgalı hale getiren bu insanlar gittikten sonra MHP’de artık yüzler gülmeye başladı. MHP’nin mensupları birbirine gülen yüz ve gözle bakıyor artık. Bir uyum içindeyiz. İçimizde bizi artık bizi birbirimize düşürecek kimse kalmadı. MHP mensuplarına, yöneticilerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Biz artık daha huzurlu çalışıyoruz. Ne kadar kalabalık olsanız da içinizde fitne çıkaranlar olunca mesafe alamazsınız. Son derece mutlu ve memnunuz bu anlamda.

HDP BARAJI GEÇSİN, SEÇİM İKİNCİ TURA KALSIN, BİZİM ADAYIMIZ SEÇİLSİN İSTİYORLAR

Niye itiraz etmeyeyi? CHP siyasi parti olarak en eski kurulan parti. Kuran ki? Bunu iyi düşünmemiz lazım. Kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Kurarken büyük anlam yükledi partisine. Chp’den eser kalmadı ya. Atatürk’ün kurduğu partiden eser kalmadı. Bunu CHP’liler de söylüyor, yalnız ben söylemiyorum. Nasıl itiraz etmeyelim' Atatürk’ün kurduğu parti, ülkeyi yıkma için yola koyulmuş, on binlerce insanımızın şehit olmasına neden olan, PKK’nın mensubu ve uzantısı olan Selahattin Demirtaş’a nasıl af iste? Bunlar milli değil. Muharrem İnce’yi cezaevine ziyarete gönderdi. Kılıçdaroğlu’nun vaatlerine bakın. Selahattin Demirtaş’a özgürlük istemekle birlikte koruculuğu kaldırma taahhüdü. Tunceli’ye Dersim, Diyarbakır’a Amed denmesini vaat ediyor. Yüzlerce sayfalık bildirgesinde tek kelime FETÖ ve PKK terör örgütüyle mücadeleyle ilgili tek kelime yok. İtirazımız buna. CHP’ye oy veren seçmeni uyarma gayreti içindeyiz sürekli. İP de bu talep de bulunmuştur. Demirtaş’ın tahliye edilip diğer Cumhurbaşkanı adayalrı gibi kampanya yürütmesini istiyorlar. Saadet de istedi. Bunlara bunu isteten güç nedir, kimdir' Bu özellikle yeni kurulan parti, İP’in Çakıroğlu’nun intikamı alınmadı, kemikleri sızlıyor diye partimizde o zamanlar fitne çıkardılar. Fırat Çakıroğlu’nu şehit eden katil İmralı canisinden fazla ceza aldı. PKK terör örgütü uzantılarına af dilemek nedi? Demirtaş’ın tahliyesini istemek Fethi Sekin’in katillerinin salıverilmesini istemekten farksızdır. Çakıroğlu’nu şehit eden o katilin serbest bırakılması ile aynıdır. Özellikle CHP’yi yönetenler, CHP’lilerin bir kısmının HDP’ye oy vermesini istiyor. Bunu özellikle pompalıyorlar. HDP’nin barajı geçmesi için bir çabaları söz konusu. HDP barajı geçsin. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalsın. HDP bize destek versin. Adayımız seçilsin. Dertleri bu.

İZMİRLİLERDEN MHP’YE DESTEK VERMELERİNİ İSTİRHAM EDİYORUM

HDP barajı aştı diyelim. Bence birinci turda bitecek, ikinci turu kimse hayal etmesin. Ama diyelim ki ikinci tura kaldı. HDP ya da PKK Millet İttifakın adaylarına neden destek versi? Niye oy versin, karşılığında ne isteyecek ya da bunlar karşılığında ne vaat edecek' Velev ki seçildiler, hükümeti de kurdular. HDP desteğiyle seçilirlerse iktidar da HDP olur inanın. İktidarda bölücü unsurlar olur, güç de onların elinde olur. Ülkeyi bölüp parçalama adına ellerine büyük güç geçecektir. CHP’ye ve İP’e oy vermeyi düşünen seçmen bunu iyi değerlendirsin. Atatürkçü, vatansever bir parti arıyorsa CHP seçmeni. MHP buradadır. İzmirli seçmen MHP Milliyetçi, Atatürkçü, vatanperverdir. MHP’ye oy verin. Cumhuriyeti kuran felsefeyle kurulmuş bir  siyasi partidir. MHP’ye destek vermelerini istirham ediyorum.

İNCE’YE SESLENİYORUM: O KOMUTAN YAKINDA KANDİL’E BAYRAK DİKECEK, SIKIYORSA GİT APOLETLERİNİ SÖK BAKALIM ORADA

Muharrem İnce’ye sesleniyorum, apoletleri sökmeyi düşündüğün o komutan Kandil’e doğru gidiyor, mücadele veriyor. Yakında Kandil’e bayrak dikecek, o komutan orada seni bekleyecek. Sıkıyorsa git apoletlerini sök bakalım orada.

HDP DESTEKLİ MHP-CHP HÜKRÜMETİ KURULSAYDI BU ÜLKENİN HALİ NE OLACAKTI YA'

Teklifler Kılıçdaroğlu’nun 7 Haziran’dan sonra MHP ile hükümet kuralım teklifi, siyaseten ilkesizleşmiş birilerine yapılacak tekliftir. Bunun yapılma gerekçesi, AK Parti ile 32 gün süren görüşme yapıldı. CHP seçmeni neden MHP’ye teklifte bulunmadın demesin diye teklifte bulunmuşlardır. Kendisine hükümeti kurulma görevi zaten verilmemişti. Devlet Bahçeli Bey de ahlaksız teklif olarak düşündü. HDP destekli MHP CHP hükümeti kurulsaydı, PKK’nın ipiyle nasıl kuyuya inecektik, bu ülkenin hali ne olacaktı ya'

MHP İKTİDAR OLMAK İÇİN TÜRK MİLLETİNE VE DEVLETİNE SIKINTI VERECEK HİÇBİR MESELENİN İÇİNDE BULUNMAZ

Ülkenin bulunduğu şartlar biraraya gelmeyi gerektiriyorsa, dün ile ilgili meseleleri bir kenarda bırakmak lazım. O da şu anda yapılıyor. Bir koalisyonun içinde yer alma adına her yolu denemenin mantığı yok. MHP aman tek başımıza iktidar olalım, ya da koalisyonda olalım diye Türk Milletine ve Türk Devletine sıkıntı verecek hiçbir  meselenin içinde bulunmaz.

KADIN ADAY KONUSUNDA ÇOK ÇABA SARFETTİK, KISMET BÖYLEYMİŞ

Kadın aday konusunda çok çaba sarf ettik. Kadın adaylarımız var ama eski oranda değil. Ama kadınlarımız çok o kadar siyasetle ilgili değil. Bence bu siyasi partilerin de büyük bir eksikliğidir. MHP’nin 80 kadın adayı var. Bu da azımsanmayacak. Ben çok arzu ettim il başkanı olarak. MHP mensubu kadınlarımızın da malumu. Ama kısmet böyleymiş. İnşallah bir dahakine diyelim.

UZUN YILLAR MHP MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTILAR, TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Uzun yıllar MHP milletvekilliği yaptılar, hizmet verdiler. Kendilerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

ADAYLARIMIZ SON DERECE SAMİMİ, İZMİRLİ, TEŞKİLATLA ÇOK ÇABUK UYUM SAĞLADI

Birçok siyasi parti de bu tür adaylarda değişikliğe gitti. Tercih bu noktada oldu. Yeni adaylarımız da son derece samimi. Seçmenle ve teşkilatımızla çok çabuk uyum sağladı. Zaten hepsi MHP mensubu. İzmirli oluşları da bir artı. İyi bir sinerji oluştuğu kanaatindeyim. Yorulmak nedir bilmiyorlar. Sahur bitinceye kadar çalışıyorlar. Ben böyle bir çalışma temposu görmedim. Özellikle 1 Kasım seçimlerinde şahsım olarak çok çalıştım. Bazı fitne odaklarının o zaman vekil adaylarının çalışmaması yönünde telkinleri vardı. O boşluğu doldurma adına müthiş çalıştım. Bu çalışma temposunu gördüğüm için mutluyum. Genç dinamik inanmış samimi ve çok gayretliler. Tüm adaylarımı teker teker kutluyorum.

TEŞKİLATIMLA BİRLİKTE ADAYLARLA ÇALIŞMAYI TERCİH ETTİM

Erken seçim kararı alındı. Onlar her yere aday olur. Seçim bitsin başka seçim gelsin, oraya da aday olur. Biz sorumluluklarımızı bilen insanlarız. Teşkilatımla birlikte adaylarla çalışmayı tercih ettim. Diğer illerde il başkanları aday olmuştur tabi ama görevimi sürdürerek daha fazla katkı koyacağıma inandım. Ülkücü hareketin bir evladıyım. Böylesinin daha uygun olacağını düşündüm.

MHP DAHA GÜÇLÜ GİDERSE DAHA İYİ ÇALIŞMALAR YAPACAK

Biz Cumhur ittifakına oy istiyoruz ve Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi için gayret sarf ediyoruz. 30 milletvekili ile Devlet Bey, Türkiye’deki sıkıntılara parmak basıp yumruğunu indiriyorsa, MHP daha güçlü gittiğinde meclise daha iyi çalışmalar yapacak. MHP güçlü ise Türkiye güçlü olacak, güvende kalacak, vatandaşlarımızın karnı tok başı dik olacak, demokrasi teminat altına alınacaktır.

İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUM

Genel başkanımız bu Pazar günü kısmet olursa saat 15.00 te teşkilatımızla ve İzmir halkıyla buluşacak. Kültürpark 3 No’lu Hol’de olacak. İzmir’de genel başkanımız Kayseri’de konuştu, önemli mesajlar verdi. İzmirli hemşehrilerimizin genel başkanımızla buluşmalarını ve mesajlarını bizatihi duymalarını temenni ediyorum

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.