Dolar 34,1012
%0.25
Euro 38,1192
%0.17
Altın 2.876,580
%1.67
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Şahin ve AK Partili İnan'dan 'Merih Demiral' açıklaması: Heykelciler panikledi!

MHP'li Şahin ve AK Partili İnan'dan 'Merih Demiral' açıklaması: Heykelciler panikledi!

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Merih Demiral’ın bozkurt işareti yapan heykelinin dikilmesi yönündeki tartışmalara müdahil oldu. Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Heykelciler panikledi' dedi. 

  • Ege Postası
  • 13.08.2024 - 13:23
  • Güncelleme: 13.08.2024 - 15:03

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde MHP Grup Başkanvekili Bahadır Altınkeser’in milli takım oyuncusu Merih Demiral’ın bozkurt işareti yapan heykelinin dikilmesi yönündeki önergesi kent siyasetine damga vurdu. 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de tartışmalara müdahil oldu. Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Heykelciler panikledi" dedi. 

MHP'li Şahin'in açıklaması şu şekilde;

"İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekilimiz Bahadır Altınkeser’in Milli Futbolcumuz Merih Demiral’ın “Bozkurt” işaretli heykelini dikilmesiyle ilgili önergesi etnik hastalıklı CHP’lileri çok ürküttü. Biz, "Bozkurt" işaretiyle dünyadaki bütün Türkleri heyecanlandıran ve gururlandıran Melih Demiral’ın heykelinin Atatürk'ün şehri İzmir’e çok yakışacağını düşünüyor ve tüm irademizle destekliyoruz. Adı Bozkurtla anılan, yabancı yazarlar tarafından hayatı Bozkurt olarak kitaplaştırılan Atatürk’ün şehri İzmir’de Bozkurt’un CHP’li arkadaşları bu kadar panikletmesi gerçekten çok şaşırtıcı! Bozkurttan ve Atatürk’ten uzaklaşarak HDP ve LGBT’ye yaklaşmaları aslında ne olduklarını da göstermektedir!

Hayatı boyunca Türklüğe hizmet eden, paralara, pullara ve devletin resmi amblemlerine Bozkurt işaretini nakşeden Atatürk’ün partisinin bugünkü temsilcilerinin düştüğü durum komik mi acı mı? Bunun kararını Türk Milleti verecektir."

İNAN: ZAFER İŞARETİ YAPSAYDI DİKERDİNİZ!

Merih Demiral heykeli tartışması sürmeye devam ediyor. MHP Grubu’nun verdiği önergenin mecliste oy birliği ile komisyona sevk edilmesinin ardından başlayan heykel gündemine son olarak AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan dahil oldu.

AK Partili İnan, “Biz Bozkurt işareti yapan futbolcunun heykelini dikmeyiz” diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a cevap verdi. Sosyal medya hesabından Cemil Tugay’ın açıklamasını alıntılayan İnan, “Zafer işareti yapsaydı dikerdiniz ama” dedi.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.