Dolar 32,6104
%0.29
Euro 35,1209
%0.42
Altın 2.445,180
%0.39
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Vural, 'Umut Çiçekleri' için sokaklarda

MHP'li Vural, "Umut Çiçekleri" için sokaklarda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Adayı Oktay Vural, tarafından başlatılan “Umut Çiçekleri” kampanyası son günlerine gelirken, Oktay Vural kampanyaya katılan 200 kişiye canlı çiçeklerini evlerine giderek verdi. Sanal ortamda başlatılan kampanya kapsamında 20 bin canlı çiçek kampanyaya katılanların evlerine tek tek teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 05.06.2015 - 11:59
7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimlerine kısa bir süre kala MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural tarafından 1 ay önce başlatılan “Umut çiçekleri” isimli kampanyası İzmir’de büyük ilgi gördü. Barış, adalet, umut, ahlak, gelecek, huzur, refah, kalkınma, özgürlük, birlik çiçekleri olarak her çiçeğe bir isim verilirken, sanal ortamda en çok adalet çiçeği dikildi. Kampanyaya katılan 200 kişinin çiçeklerini Oktay Vural, evlerine götürerek teslim etti. 

Elinde çiçekle Vural’ı karşısında görenler büyük şaşkınlık yaşarken, sanal ortamda yetiştirdikleri çiçeğin Oktay Vural tarafından evlerine getirilmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

“Adalet herkese lazım”
Kampanya süresince sanal ortamda en çok adalet çiçeği dikildiğini belirten Vural, “İzmir’in sadece dağlarında değil her sokağında bir çiçek açsın istedik. umutcicekleri.com’da bir umut çiçeği diken herkese ‘iktidar yürüyüşümüze sen de katıl, İzmir sokaklarında umut rüzgarları essin’ dedik. Kampanyada en çok adalet çiçeğinin dikilmesi, vatandaşlarımızın adalete olan güveninin sarsıldığını gösteriyor. Bugün polis savcıyı, savcı hakimi, hakim kanunları dinlemiyor. Adalet sistemi temelinden sarsılmış durumda. Vatandaşlarımızda bunun farkında ve ülkemizin çürütülmüş hukuk sistemini onarma ve haklıyı koruma umuduna katkı sağladı. Kampanyamıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.