Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li vekilden CHP ve Soyer'e eleştiri bombardımanı

MHP'li vekilden CHP ve Soyer'e eleştiri bombardımanı

31 Mart yerel seçimlerine 4 gün kala partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, CHP'nin içinde bulunduğu Millet İttifakı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'i merkeze alan eleştiri bombardımanında bulundu. MHP'li vekilden CHP ve Tunç Soyer'e eleştiri bombardımanı

  • Ege Postası
  • 27.03.2019 - 13:04

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP'nin genetiğiyle oynandığını ve GDO'lu olduğunu kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Tamer Osmanağaoğlu, "CHP'li idareciler Hasan Tahsin'in emaneti İzmir'e ve Gazi Mustafa Kemal'e ihanet etmiş olacaklarını unutmuş gibiler. Genetiğiyle oynanmış GDO'lu CHP'dir. CHP çok daha ağır bir ihanet oyununun içindedir. Yürüttükleri bu oyunu görünmez kılabielceklerine inanıyorlar. PKK ile ortaklık kurup, bölücülürle seçime girip İzmirlilerin temiz oylarına talip olabileceklerini düşünüyor. İzmirliler bu tezgahı ellbette yutacak değildir" dedi.

BÖLÜCÜ ORTAKLIK LİSTESİ İZMİRİLLER AÇISINDAN DEHŞET VERİCİDİR

CHP'nin içinde olduğu Millet İttifakı'nın gizli ortağının HDP olduğunu savunan MHP'li İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu "Ihanet ortaklığının listeleri meydanlara dökülmüştür. Adını millet koydukları zillet ittifakı kapsamında biraraya gelen CHP, İP ve Saadet Partisi gizli ortaklı HDP ile işbirliklerini reddetmemiştir. Son günlerde basında yer alan bölücü ortaklık listesi İzmirliler açısından da dehşet vericidir. Maalesef bizim güzel İzmirimiz, Kılıçdaroğlu'nun CHP'si tarafından PKK'lılara peşkeş çekilmek istenmiştir. 14 pkk militanı yer almaktadır Tunç Soyer'in meclis adayı listesinde. İzmir Kılıçdaroğlu tarafından düşmana teslim edilmeye çalışılmaktadır. Kılıçdaroğlu sayıları 400'ü bulan bu PKK'lılar için CHP'li diyebilmektedir. Kılıçdaroğlu'nun CHP'si için teröristleri meclise taşımak normalleşmiştir. Bu teröristler Kılıçdaroğlu'nun listesinde baş tacı edilebilmektedir" diye konuştu.

İZMİRLİ ARTIK BU KEPAZELİĞE, İHANETE RAZI GELMEYECEKTİR

Lağımlar bile ortalığa yayılan bu listeler kadar iğrenç değildir. Zillet Ortaklığı bir suç ortaklığıdır. Lağım patlamıştır" diyen MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "İzmirli artık mbu kepazeliğe, ihanete razı gelmeyecektir. Pislikler İzmir'in sokaklarını işgal edemeyecektir. Hizmet bir partiye verilenlere bahşedilen bir lütuf değildir. Halka hizmet siyasetçinin asli görevidir. Ancak İzmir'deki belediye yetkilileri, kendi partilerinden olmayan ilçe belediyelerinin hiçbir çalışmasında çözüm ortağı olmamaktadır. Yol, bakım ve onarımdan şehrin düzenlenmesine karar MHP ve AK Partili mbelediyelere dirsek gösteren bir anlayış nasıl hizmet sunacaktı? MHP'li Aliağa, AK Partili Selçuk belediyesine karşı gösterilen tavır İZBAN'ın sefer sayılarına kadar yansımıştır. Sahte gülücük ve sosyal belediyecilik maskesini takarak herkesi kucakladıklarını iddia etmektedirler. Atatürk'ün CHP'si İzmir'i bağrına basarken, Kandil Dağı kuklalarına bağrına basmaktadır. İzmir Büyükşehir Mbelediye Başkan Adayı Tunç Soyer de yeni CHP'nin prenslerinden biridir" ifadelerini kullandı.

MİLLET GEREKEN CEVABI BU TERÖR ORTAKLARINA VERECEKTİR

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'i de eleştirilerinin odağına koyarak, şu eleştirileri yaptı:

"Darbe sevici bu başkan adayına darbe karşıtı herkesin itiraz etmesi gerekmektedir. Beka sorunu yoktur diyen Tunç Soyer, beka deyince Türkiye'nin geleceğini değil bölücü örgütün varlığını düşünerek beka probleminin olmadığından açmıştır. Hakiki darbe babasının başrolünde olduğu ve onlarca vatan evladının insanlık dışı işkencelere maruz kaldığı 12 Eylül dönemidir. Babasına saygın hukukçu, babasının bizzat nezaret ettiği işkenceci sorgulara da yapılması gereken yapıldı diye yaklaşmaktadır. Tunç Soyer cuntacı katillerden yanadır. PKK devlete karşı ayaklanmışken devletten yana değil PKK'dan yanadır. Bölücü örgütün alçak isyanına destek vermesi hadisenin nasıl bir beka meselesi olduğunun da delilidir. Sur Belediyesi'nin yılmaz savunucusu Tunç Soyer, beka sorunun nasıl olduğunu bizzat izah etmektedir. Tunç Soyer, PKK7nın siyasi şubesi HADEP ile de ittifakını sağlamlaştırmaktadır. Kadir Baydur, Soyer'e sonuna kadar destek olduklarını açıklayarak, Soyer'den övgüyle bahsetmiştir. PKK ile irtibatlı belediye meclis üyesi adayları da rezaletin üzerine tuz biber olmuştur. Artık mızrak çuvalı sığmamaktadır. Minareyi çalıp kılıfını hazırladıklarını sananlar, meydanlarda Atatürkçü pozu vererek milleti kandırdıklarını zannedenler suç üstü yakalanmıştır. Artık inkar da onları kurtarmamaktadır. Soyer, HADEP meşru bir siyasi partidir diyerek ortaklığını zımmi olarak kabul etmiştir. İYİ Parti yöneticileri ise üç hilalin ışıklarından zerre kadar nasiplenmediklerini göstermektedir. HADEP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'ye Kürdistan'ın neresi olduğunu bile sormamaktadır. Başbuğ ve partisini satanlar savruldukları noktaya çok çabuk uyum sağlamışlardır. Onlar da bölücü adayları listelerine yazdırmışlardır. Bunlar milletin şaşmaz irfanıyla yargılanacaklar. Gereken cevap bu terör ortaklarına sandıkta verilecektir.

OSMANAĞAOĞLU, AZİZ KOCAOĞLU'NA SORU SORDU

Soyer'e eleştirilerini sürdüren MHP'li Milletvekili Osmanağaoğlu mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yanıtlaması talebiyle, şu soruları sordu:

"Seferihisar'ın borcu 30 milyondan 130 milyona çıkmıştır. Alel alede dolandırıcı gibi geriye sadece borç bırakmıştır. Bu şehre verebileceği gelecekte de borç, harç ve yokluktur. Halka hizmet değil külfet vermektir anlayışları. Soyer'in yerel yönetim anlayışından rahatsız olanlar arasında CHP'de siyaset yapmış olanlar da vardır. Bu isimlerin başında Aziz Kocaoğlu gelmektedir. Kocaoğlu, Soyer7in adı geçtiğinde şiddetle itiraz etmiş ve bu ismin kırmızı çizgisi olduğunu söylemiştir. Kocaoğlu, bu seçimlerde aday olmayacağını söylemesine karşın Soyer'in adı açıkça söylenince aday olacağını söylemiştir. Ne sözler verilmiş ve vaatler verilmişse Kocaoğlu da birden Soyer'e destek vermeye başlamıştır. Aziz Kocaoğlu’nun cevaplaması gereken sorular vardır. En azından yıllarca oy vererek Sn. Kocaoğlu’nu Belediye Başkanı seçen İzmirlinin beklediği cevaplar vardır: Sizin ajandanızı değiştiren, yol haritanızın güzergâhını savuran gelişmeler nelerdi? Tunç Soyer; sizin gönlünüzü alacak ne vaatte bulunmuş; Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi sizlere nereyi işaret etmişti? Seçmene layık görmediğiniz, partinize layık görmediğiniz, İzmir’e layık görmediğiniz bir adaya; önce köstek olup şimdi destek olmanın manası nedir Sayın Kocaoğlu'"

SOYER'İN ZİHNİYETİ HARCIRAH, YURTDIŞI SEYAHAT VE REKLAM KOKAN HAREKETLERİ SEVER

Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanlığı süresince yaptığı harcama ve borçları da hedefine koyan MHP'li İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "Tunç Soyer’in Seferihisar’daki yerel yönetim anlayışı makyaj belediyeciliğidir. İçi boş, altyapısı eksik, PR çalışmalarıyla şişirilen bir reklam belediyeciliğidir. Seferihisar’ın 25 nadide mülkünü, şusunu busunu satıp; yetmeyince adasını satan emlak belediyeciliğidir. Son 9.5 yılda 175 kez yurtdışına çıkarak, 525 bin TL.’lik uçak bileti masrafı yapan Tunç Soyer’in yerel yönetim anlayışı; seyyah belediyeciliğidir, turizm acentesi belediyeciliğidir. Her yılın ortalama üç ayını yurt dışında geçiren eski Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in anlayışı; “seni uzaktan sevmek / aşkların en güzeli” belediyeciliğidir. Onlar gerçekte Seferihisar’ı sevmez, İzmir’i sevmez. Tunç Soyer’in zihniyeti harcırah, yurtdışı seyahat ve reklam kokan hareketleri sever. Karşımızdaki adını aldıkları milletle zerre kadar irtibat kuramayan, şer ittifakı; bir kere Türkiye’yi sevmemektedir ki, İzmir’i sevsin. Bunların şerrinden Türkiye emin değildir ki İzmir onlara emanet edilsi? Bugün HDP ile birlikte seçime girenler, bugün PKK Mehmetçikleri şehit ederken mazbatalı teröristlerle iş tutanlar; dün İstiklal Harbi’nde işgalci Yunan’a gülücük saçanlarla aynıdır. Onların ait oldukları yer bölücü terörist inleridir, Mustafa Kemal’in emaneti olan parti değil" değerlendirmesini yaptı.

ZEYBEKCİ İZMİR'İ AYAĞA KALDIRACAK HAMLELERE İMZA ATACAKTIR

Açıklamalarını, "Onların ait olduğu yer, kendilerine sosyal medyadan destek açıklamaları yapan FETÖ firarisi köşe yazarlarının yanıdır; milletin helal oylarıyla seçilecekleri belediye başkanlığı makamları değil. Onların ait oldukları yer Kandil Dağı’dır, Pennsylvania’dır; Mehmetçiğin kan pahasına, can pahasına kurtardığı İzmir değil!CHP’yi kirleten, İzmir’i kirleten, CHP’ye oy veren masum vatandaşlarımızın helal oylarını kirleten bu zihniyete artık dur demedin vaktidir! İzmirliler; en az kendileri kadar temiz, en az kendileri kadar çalışkan, en az kendileri kadar dürüst bir belediyeyi hak etmektedir.Türkiye’nin en şehirli insanları olan İzmirlilere karşı bütün bölge siyasetçilerinin bir borcu vardır: Bu da İzmir’i yeniden şiirlere, şarkılara ilham verecek bir şehir haline getirmektir. Görevimiz; Attila İlhan’ın şiirini yazdığı, Dario Moreno’nun şarkısını söylediği İzmir’i geri getirmektir. O büyük musiki üstadının sözleriyle vazifemiz; “Eşsiz sevgilimiz İzmir”i, yeni baştan diriltmektir"şeklinde sürdüren MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu,

"İzmirlilere; “İşte hak ettiğin şehir! İşte özlediğin İzmir!” diye göğsümüzü gere gere hediye edebileceğimiz bir şehri hep beraber, el ele inşa etmemiz gereklidir. Bu noktada inanıyorum ki Cumhur İttifakımızın adayı Nihat Zeybekçi; İzmir’i ayağa kaldıracak hamlelere imza atacaktır. İzmirli; Nihat Zeybekçi ve Cumhur İttifakı kadrolarının kendisine öz kardeş olduğunu anlamış, onları bağrına basmıştır. İzmirli; bu şehre hizmetkâr değil, hükümdar olmak isteyen CHP zihniyetinin üstünü çizmiştir. Artık İzmir’in kendisine dayatılan öcü masallarına, “biz gidersek; falancalar gelir, filancalar gelir” sahtekârlıklarına tahammülü kalmamıştır. Artık İzmirlinin asfalyaları atmıştır. Evet… 31 Mart günü İzmir’de gidenler ve gelenler olacaktır. 31 Mart’tan sonra Kılıçdaroğlu’nun CHP’si gidecek ve İzmir’e bahar gelecektir" diye konuştu.

ALİAĞA'DA SATIŞ SÖZKONUSU DEĞİL

Tunç Soyer'in Seferihisar'da çok sayıda araziyi sattığını iddia eden MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa Belediyesi'nin eleştirilen arazi satışları hakkında bilgisi olup olmadığı sorusu üzerine, "Üniversite kurmaki çin ciddi arazi sattı Aliağa Belediyesi. Meslek Hastalıkları Hastanesi için arazisini tahsis etti. Onlara da satış diyebiliyorsak diyecek birşey yok. Onlar Aliağa'ya hizmet getirilmesi noktasında verilebilmiş en önemli arazilerdir. Bir satış sözkonusu değildir orada. Üniversite ve meslek hastalıkları hastanesi için, TOKİ için verilen bir yer vardır. Ama satış için bir yer oldu mu bilmiyorum" yanıtını verdi.

VEYSEL ŞAHİN: HAYAL GÖRMÜŞLER, GECE ÜSTÜ AÇILMIŞ HERHALDE

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in bugün düzenlediği basın toplantısında yüzde 607ın üzerinde oy ve 30 ilçeyi alacağı iddiasına, "Hayal görmüş, gece üstü açılmış. Biz 20 belediye alacağız derken hayalimizi söylemedik. Hayalimiz olsa mbaşka şey söylerdik. Saha çalışmalarında gördüğümüzü söylüyoruz, iddia değil bizimkisi. Onların 30 belediye alacağını söylemesi yalanın bile üstünde. Iyi ki 35 bile dememişler" yanıtını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.