Dolar 34,1254
%-0.03
Euro 38,1316
%0.57
Altın 2.895,230
%0.34
Bist-100 10.056,00
%1.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li Bal: Dağılma en son ihtimal

MHP’li Bal: Dağılma en son ihtimal

Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun MHP’li Üyesi Faruk Bal, “Dağılma ihtimalini en son ihtimal olarak görüyoruz. Komisyonun kendi kendini dağıtma gibi bir ihtimali bulunmamaktadır.” dedi. Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi MHP Konya Milletvekili...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 14:42
Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun MHP’li Üyesi Faruk Bal, “Dağılma ihtimalini en son ihtimal olarak görüyoruz. Komisyonun kendi kendini dağıtma gibi bir ihtimali bulunmamaktadır.” dedi.

Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, Meclis’te gazetecilere açıklamalarda bulundu. Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in, uzlaşma komisyonu üyeleri ile bugün yapacağı toplantı hatırlatılarak, 'Komisyonun dağılabileceği de gündemde. Ne bekliyorsunuz'' sorusu üzerine Bal, “Dağılma ihtimalini en son ihtimal olarak görüyoruz. Komisyonun kendi kendini dağıtma gibi bir ihtimali bulunmamaktadır. Türkiye beş anayasa yapan, yüz yılı aşkın süre içinde anayasasını tartışan bir ülke olarak ilk defa dört siyasi partisini anayasa konusundaki görüşleri paylaşacak şekilde 1,5 yıla yakın masada tuttu. Uzun bir hazırlık dönemi yaşanmıştır. Önemli maddelerde ciddi anlaşmalar sağlandı. Bu süreç içinde bunların heder edilmemesi gerekir. Daha özveriyle, daha gayretle bunun yürümesi gerekir. Tabi komisyonda büyü bozulmuştur.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.