Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li Taşer’den İzmirlilik vurgusu

MHP’li Taşer’den İzmirlilik vurgusu

MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Taşer, her fırsatta İzmirli olduğuna vurgu yaparak rakiplerine göndermede bulunuyor. Taşer, facebook adresinden eşi Nilgün Taşer’le 1982 yılında Cumhuriyet Meydanı’nda çektirdiği fotoğrafın aynısını yine aynı yerde çektirdiği fotoğrafı paylaşıp altına, “1982-2014 doğduğu, büyüdüğü ve hizmet etmek istediği İzmir’e talip. Ses ver İzmir! Bu temiz yüreklerin isteklerine izin ver. Sen en güzelsin, en güzele layıksın” notunu düştü. Taşer, “İzmirlilik çok farklı olgudur. İzmirlilik bizim için sevdadır. Siyaset üstüdür. Siyasi bir argüman olarak kullanılmasından rahatsızlık duyarız” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.01.2014 - 18:20
ONUR ÇAKIR (HABER SERVİSİ) – İzmir’de CHP, AK Parti ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayları, saha çalışmalarına devam ediyor. CHP’nin büyükşehir adayı Aziz Kocaoğlu, “İzmirliyiz yaparız” sloganıyla AK Partili rakibi Binali Yıldırım’a göndermede bulunurken, MHP’nin büyükşehir adayı Murat Taşer, Tokatlı olan Kocaoğlu ile Yıldırım’a facebook üzerinden “İzmirlilik” göndermesinde bulunuyor.

FOTOĞRAF PAYLAŞTI


Taşer, eşi Nilgün Taşer’le 1982’de Cumhuriyet Meydanı’nda çektirdiği fotoğraf aynısın geçtiğimiz günlerde çektirdi. Bu fotoğrafı facebook sayfasında paylaşan Taşer fotoğrafın altına, “1982-2014 doğduğu, büyüdüğü ve hizmet etmek istediği İzmir’e talip. Ses ver İzmir! Bu temiz yüreklerin isteklerine izin ver. Sen en güzelsin, en güzele layıksın” notunu düştü.



Taşer, doğma büyüme İzmirli olduğunu belirterek, “Eşimle 1981’de evlendik. İki çocuğumuz ve bir torunumuz var. Ben balkan göçmeni bir ailesinin 100 yıl önce İzmir’e gelmiş çocuklarından bir tanesiyim. İzmir’de Anadolu’dan ve Balkanlardan gelen insanların çocukları var. Hepsi İzmir’de doğmuştur. İzmir farklıdır. Dışarıdan İzmir’e gelen vatandaşları 2 yıl içerisinde İzmirli olur. Kendisini İzmirli hisseder. İzmirlilik çok farklı olgudur. İzmirlilik bizim için sevdadır. Siyaset üstüdür. Siyasi bir argüman olarak kullanılmasından rahatsızlık duyarız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.