Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Dikkat! CHP’liler provoke edebilir”

“Dikkat! CHP’liler provoke edebilir”

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Atilla Kaya, SKM Koordinatörü, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, ilçe başkanları ve onların SKM yöneticileri ile dün bir toplantı yaptı. Toplantıda partililere, “Sizden telefonla ya da mail yoluyla bilgi isteyenlere bilgi vermeyin. Özellikle CHP’liler partimizin toplantılarını provoke edebilir. Ayakkabı kutuları ile birileri karşınıza çıkabilir. Dikkat edin. Kimseyle kavga etmeyin. Oyuna gelmeyin. CHP seçimleri ideolojik kulvara çekmek isteyecek. Bu tuzağa sakın düşmeyin. Yapılanları ve yapılacakları anlatın” talimatı verildi.

  • Ege Postası
  • 13.01.2014 - 13:40

ONUR ÇAKIR /HABER SERVİSİ â€“ AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, çalışmalarını sürdürürken, seçimlerde “beyin takımı” olarak görev alacak olan İl ve ilçe SKM’ler toplantı üzerine toplantı yapıyor. SKM Başkanı Atilla Kaya ve SKM Koordinatörü, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, ilçe başkanları ve SKM yöneticileri ile biraraya geldi. Basına kapalı gerçekleyen toplantılardan edinilen bilgiye göre, partililere bir dizi uyarıda ve talimatta bulunuldu.

RAPOR HAZIRLAYACAKLAR

Toplantıda, “Telefonla bilgi isteyenlere bilgi vermeyin. Özellikle CHP’liler bu şekilde bizden bilgi almaya çalışabilir. Sandık görevlilerini güncelleyin. Bu konuda bir sıkıntı olmasın. 2009’da seçilen CHP’li belediye başkanları ne taahhüt etmiş, bunların kaçı gerçekleşmiş. Bunları bize bir rapor şeklinde sunun. Raporda hükümetin yaptıklarını da sıralayın” talimatı verildiği öğrenildi.

PROVOKE ETMEK İSTEYECEKLER

İlçe başkanlarından seçim çalışmaları sırasında kavgadan ve tartışmadan uzak durulmasını istendiği öğrenildi. Kaya’nın, “CHP seçimleri ideolojik çerçevede götürecek. Bizimle kavga etmek isteyecekler.  Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Hizmet odaklı bir kampanya yürüteceğiz. Adayımızın ve Binali Bey’in yapacaklarını anlatacağız. Toplantılarımızı CHP’liler provoke etmek isteyecektir. Ayakkabı kutuları ile toplantılarımızı müdahale bulunabilirler. Bu konuda dikkatli olun. Sakın kavga etmeyin. Oyuna gelmeyin. Ayrıca alkollü bir takım kişiler toplantılarımızı provoke edebilir. Tahriklere gelmeyeceğiz. Kimseyle kavga edilmeyecek. Projelerimizi anlatacağız. Bizim için önemli olan partimizin oyuna yükseltmek. Adayımız kim olursa olsun arkasında kilitleneceğiz. Adaylar açıklandıktan sonra yaşanabilecek olumsuzlukları hemen giderin ve bütünlüğü sağlayın” dediği öğrenildi.


SİNİRLERİNE HAKİM OLAN KAZANACAK

AK Parti İzmir Milletvekili ve SKM Koordinatörü Ali Aşlık, “Önümüzdeki süreç sinirlerine hakim olanın başarılı olabileceği bir süreç. Normal propagandanın yanında bir takım operasyonlar yürütülebilir. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. İlçe SKM’lerinde en üst düzeyde verim almaya çalışacağız. Zaten arkadaşlarımızın birçoğu 2., 3. kez burada görev alıyorlar. Birçoğu leb demeden leblebiyi anlıyor” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.