Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım istedi Kaya geldi!

Yıldırım istedi Kaya geldi!

İzmir’de AK Parti İzmir İl Başkanlığı, geçtiğimiz ekim ayında seçimlerde ilçelerde izlenecek stratejiyi belirleyecek, adayların programlarını hazırlayacak Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) üyelerini belirledi. SKM’nin başına il yöneticisi Sinan Aydın getirildi ancak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım buranın sorumluluğunu Teşkilat Başkanı Atilla Kaya’nın yapmasını istedi ve burada sessiz sedasız değişikliğe gidildi. Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık da burada koordinatör olarak aktif görev alacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 13.01.2014 - 10:25

ONUR ÇAKIR /HABER SERVİSİ â€“ AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, partisinin seçimleri koordine etmek için oluşturduğu Seçim Koordinasyon Merkezi’nde operasyon yaptı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın talimatı ile geçtiğimiz ekim ayında oluşturulan SKM başkanlığına il yöneticisi Sinan Aydın getirilmişti.

YILDIRIM ‘KAYA’ DEDİ

Ancak Yıldırım, burada Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ile çalışmak istedi. Bunu üzerine sesiz sedasız değişikliğe gidildi. Kaya, SKM başkanlığına getirilirken Aydın, SKM başkan yardımcısı oldu.

AŞLIK AKTİF GÖREV ALACAK

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar da SKM de başkan yardımcısı olarak görev alacak. Çakar, AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, SKM’de koordinatör olarak aktif görev alacağı öğrenildi.

 

NASIL YORUMLANDI

Aydın’ın SKM’deki mini operasyon nedeniyle rahatsız olduğu öne sürüldü. Partililer ise, “Binali Yıldırım, seçimler konusunda daha tecrübeli bir isimle çalışmak istediği için SKM’de değişikliğe gidildi. Herhangi bir sorun yok” yorumunda bulundu.

 

SKM’DE KİMLER GÖREV ALACAK

SKM’de, Sinan Aydın, Fırat Aytekin, Yusuf Kenan Çakar ve A.Kadir Uçar başkan yardımcıları olarak görev yapacak. İl Kadın Kolları Temsilciliği görevini Gül Köyüstü yürütürken İl Gençlik Kolları Temsilciliği görevini ise Ümit Kaymaz sürdürecek. Bunun dışında, Şule Özdin, Melek Eroğlu, Ömer Günaydın, Halis Hayırlı, Jale Taşoğlu, Gökhan Turamanlar, Ahmet Kurtuluş, Mesut Demirkaya, Habib Sünbül, Saliha Tekin ve Büşra Gülhan Pehlivanlar, Hüseyin Uzun, Veysel Güldoğan, Hamdi Erdem, Ahmet Şimşek ve Mustafa Gedikoğlu burada görev alacak.

 

BÜLTEN GEÇTİLER AMA…

Öte yandan AK Parti SKM’deki isimlerin ekim ayında belirlenmesine karşın AK Parti İzmir İl Başkanlığı, “AK Parti İzmir İl SKM’de görev alacak isimler belli oldu” başlığı ile haber merkezlerine 11 Ocak'ta bir bülten yolladı. Haberde yapılan değişiklikten söz edilmedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.