Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süne: AKP avucunu yalayacaktır

Süne: AKP avucunu yalayacaktır

CHP Buca Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Süne, 30 Mart seçimlerinde Buca’da AKP’ye ezici bir üstünlük sağlayacaklarını belirterek, ‘Göreve geldiğimizde hiç bir ayırım yapmadan herkesi kucaklayarak Buca’yı çağ atlatacak çalışmalar yapacağız’ dedi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2014 - 13:17

İZMİR - Yerel seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, partisinin kadın ve gençlik kolları üyelerinin de aralarında olduğu çok sayıda partilisiyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Dumlupınar Mahallesini ziyaret etti. Dumlupınar Mahallesinde halkın büyük bir ilgi ve sevgisiyle karşılanan Süne, seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘30 Mart 2014 sonrası hiçbir ayrım yapmadan tüm mahalleleri sokak sokak şantiyeye çevirip ihtiyaç olan tüm çalışmaları yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Buradan bütün Bucalı hemşerilerime sesleniyorum. Bucamızı yeni dönemde hep birlikte yöneteceğiz. Göreve geldiğimizde hiç bir ayırım yapmadan herkesi kucaklayarak Buca’yı çağ atlatacak çalışmalar yapacağız. Mahallelerimizde ve köylerimizde yapacağımız her yatırımı, her projeyi önce o alanda yaşayan vatandaşlarımıza soracağız. Bucalı hemşerilerimiz daha rahat nasıl yaşar onun mücadelesini vereceğiz. Rutin belediyecilik yapmayacağız. İnsan odaklı modern belediyecilik anlayışını benimseyerek, hep birlikte Buca’yı yöneteceğiz. Bizimle birlikte Bucamız kabuk değiştirecek. Ulaşım sorununu da biz çözeceğiz, imar, kentsel dönüşüm sorununu da biz çözeceğiz. Tüm sorunlara çözüm bulaşacağız. Buca 30 Mart’tan itibaren sorunlarla değil gerçekleştireceğimiz prestij projelerimizle konuşulacaktır’ dedi. 

 

Yargıdan Kaçanları Halkımız Sandığa Gömecektir

 

Açıklamasında ‘30 Mart’ta Buca’yı AKP’ye teslim etmeyeceğiz” diyerek oldukça emin olduğunu sözleriyle belirten CHP’li Süne, ‘AKP’nin gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla tüm ülkede olduğu gibi Buca’da da AKP avucunu yalayacaktır.  Yargıdan kaçanları halkımız sandıkta yargılayacak ve sandığa gömecektir. Biz Bucalı hemşerilerimizin vicdanına güveniyoruz. 30 Mart günü AKP zihniyetine gerekli dersi sandıkta verecektir’ ifadelerini de dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.