Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’nin seçim bürosuna silah saldırı: 1 ölü

MHP’nin seçim bürosuna silah saldırı: 1 ölü

MHP’nin Esenyurt’ta açtığı seçim irtibat bürosuna, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar’ın ziyareti sırasında ateş açıldı.

  • Ege Postası
  • 26.01.2014 - 22:01
MHP’nin Esenyurt’ta açtığı seçim irtibat bürosuna, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar’ın ziyareti sırasında ateş açıldı.Saldırıda 7 kişi yaralandı. Yaralılardan, partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız, kaldırıldığı Esenyurt Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

ADAN: KALBİNDEN VURULDU
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Celal Adan yaşananlarla ilgili şunları söyledi: “Orada PKK’lılar var. Seçim irtibat bürosu açılırken tahrikler oluyor. Elleri silahlı, taşlı, bıçaklı bir grup. Sonra gelip ateş açıyorlar. Cengiz Akyıldız kalbinin üstünden tek kurşunla vuruluyor.“

OLAY NASIL GELİŞT?
Edinilen bilgiye göre Esenyurt'taki MHP seçim irtibat bürosunun önünde akşam saatlerinde silah seslerinin de duyulduğu bir saldırı yaşandı. Seçim çalışmaları nedeniyle toplanan partili gruba bir başka grup saldırdı. Nedeni ve kimler tarafından gerçekleştirildiği bilinmeyen saldırıda silah da kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.