Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Madde bağımlısı genci öldüren sanıklar yakalandı

Madde bağımlısı genci öldüren sanıklar yakalandı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sokak ortasında boğazı kesilerek öldürülen uyuşturucu ve madde bağımlısı 25 yaşındaki Sezer Çelik'in katil zanlısı oldukları iddia edilen 2 kişi polis operasyonuyla yakalandı. Eğitim Mahallesi Sezgin...

  • Ege Postası
  • 13.08.2013 - 14:15
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sokak ortasında boğazı kesilerek öldürülen uyuşturucu ve madde bağımlısı 25 yaşındaki Sezer Çelik'in katil zanlısı oldukları iddia edilen 2 kişi polis operasyonuyla yakalandı.

Eğitim Mahallesi Sezgin Sokak’ta dün gece, çocuk parkı yanında boğazından bıçaklanmış bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı görevlileri yaptıkları müdahalede uyuşturucu ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Sezer Çelik’in öldüğünü belirledi. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede Çelik'in daha önceden hırsızlık ve gasp gibi çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası bulunduğu ortaya çıktı.

Ailesinden uzak bir yaşam süren ve mahalle parkında atıl durumda bulunan bir iş makinesinde yatıp kalktığı öğrenilen Sezer Çelik’in cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis, olay yeri çevresinde yaptığı araştırma ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda Sezer Çelik'in son olarak iki kişi ile tartıştığını tespit etti. Olay yeri çevresindeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen ekipler zanlıları yakalamak için harekete geçti. Çelik'i boğazından keserek öldürdükleri ileri sürülen 26 yaşındaki Doğukan T. ve İbrahim T.(25) polis tarafından yakalandı. Zanlılar polise verdikleri ilk ifadelerinde, Sezer çelik'in önlerini keserek para istediğini iddia etti. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasıyla 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.