Dolar 34,2707
%0.08
Euro 37,6033
%-0.09
Altın 2.883,600
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Maganda kurşununa karşı cuma namazında hutbe

Maganda kurşununa karşı cuma namazında hutbe

Kahramanmaraş Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz aylarında artan maganda olaylarını engellemek ve silah kulanımını azaltmak için İlçe Müftülüğü ile işbirliği yaparak cuma namazında silah ve alkol kullanımının zararlarını anlatan...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 16:59
Kahramanmaraş Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz aylarında artan maganda olaylarını engellemek ve silah kulanımını azaltmak için İlçe Müftülüğü ile işbirliği yaparak cuma namazında silah ve alkol kullanımının zararlarını anlatan hutbe okutturdu.

İlçede bulunan 108 camide okutulan hutbede şu görüşlere yer verildi: "Düğün ve benzeri toplumsal etkinlikler de silah kullanımı herhangi bir yaralanma ve ölüm olmasa dahi, Türk Ceza Kanunu'na göre suç kapsamındadır. Cezası ise 6 aydan 3 yıla kadar hapistir. Kaldı ki, ölüm ve yaralanma söz konusu olursa cezasının çok daha fazla olacağı unutulmamalıdır. Hepsinden önemlisi başkalarının hakkına tecavüz olduğundan, başkalarının hakkının da üzerimizde kalabileceği akıldan çıkarılmamalıdır. Bu gibi merasimlerde alkol alıp çevreyi rahatsız etmenin ve sürücü olarak alkollü araç kullanmanın da, aynı olumsuz hadiselere sebep olacağını unutulmamalıdır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.