Dolar 34,0165
%-0.13
Euro 38,1218
%0.57
Altın 2.835,020
%1.15
Bist-100 9.911,00
%1.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mahkeme, belediyenin araçları üzerindeki haczi kaldırdı

Mahkeme, belediyenin araçları üzerindeki haczi kaldırdı

Ereğli ilçesi Ormanlı Belde Belediyesi'nde tazminatlarını alamayan işçilerin mahkeme kararı ile haciz koydurarak bağlanan araçlar, yapılan itiraz sonrasında hacizlerin kaldırılması sonucu belediyeye teslim edildi. Ormanlı Belde Belediyesi'nde...

  • Ege Postası
  • 21.08.2013 - 13:41
Ereğli ilçesi Ormanlı Belde Belediyesi'nde tazminatlarını alamayan işçilerin mahkeme kararı ile haciz koydurarak bağlanan araçlar, yapılan itiraz sonrasında hacizlerin kaldırılması sonucu belediyeye teslim edildi.

Ormanlı Belde Belediyesi'nde çalışan ve tazminatlarını alamadıkları gerekçesiyle belediye makam aracı başta olmak üzere, toplam 6 araca mahkeme tarafından haciz konmuştu. Gelen haciz ile makam aracı elinden alınan Başkan Yaşar Sever, konuyla ilgili mahkemeye itirazda bulunmuş ve belediye meclis kararı ile alınan 'Kamu Araçlarına Haciz Konamaz' kararı ile itiraz ettiği mahkemeyi kazandı. Haczedilen araçlarını alan Başkan Yaşar Sever, "Mahkeme bizi haklı buldu. Makam aracımın bağlanmasının ardından işlerimi kendime ait ATV motosiklet ile hallediyordum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.