Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mahşerin beş atlısı... Muhalif başkanlar, 2. Bölge için rapor hazırlayacak

Mahşerin beş atlısı... Muhalif başkanlar, 2. Bölge için rapor hazırlayacak

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, Karşıyaka’da bir araya geldi. Başkanların, ikinci bölge vekil adayları için rapor hazırlayıp genel merkeze ileteceği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 03.05.2018 - 12:10

EGEPOSTASI – CHP’nin il kongresinde muhalif duruşlarıyla dikkat çeken beş ilçe başkanı, şimdi de erken genel seçim öncesi bir araya geldi. Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Çeşme ve Konak ilçe başkanları, ikinci bölgede aday olacak milletvekilleri konusundaki hassasiyetlerini masaya yatırdı. Başkanların örgüte emeği geçen isimlerin aday yapılması amacıyla rapor hazırlayıp genel merkeze ileteceği öğrenildi.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, Karşıyaka Dante Cafe’de buluştu. Toplantıda 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde 2. bölgeden milletvekili adaylığıyla ilgili bir rapor hazırlayarak genel merkeze götürmek için karar aldıkları öğrenildi.  İlçe başkanlarının raporu ilgili genel başkan yardımcılarına ve Genel Kemal Başkan Kılıçdaroğlu’na sunacakları kaydedildi.

Toplantıda konuşan bazı ilçe başkanlarının “2. Bölge’de çok şansız bir dönem geçirdik. Bölgemizden seçilen milletvekillerimiz neredeyse hiç bölgeye gelmediler. Bu nedenle mevcut vekillerin yerine genç, dinamik ve örgüte emeği olan kişilerin aday gösterilmesi konsunda çaba göstereceğiz” dediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.