Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Makedonya göçmenleri açılışta buluştu

Makedonya göçmenleri açılışta buluştu

Makedonya Göçmenleri Birleştirme Dayanışma Kültür Derneği'nin Bornova Çamdibi’ndeki yeni binası coşkulu bir törenle açıldı. Dernek üyelerini yalnız bırakmayan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, davetlilerle birlikte açılış kurdelesini kesti

  • Ege Postası
  • 16.01.2014 - 10:37
İZMİR- Makedonya Göçmenleri Birleştirme Dayanışma Kültür Derneği’nin Bornova Çamdibi’ndeki yeni binası törenle açıldı. Başkanlığını Şaban Yaprak’ın yürüttüğü derneğin yeni binasının açılış törenine Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Makedonya'nın Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski, Makedonya İzmir Ticaret Ateşesi Alev Süleyman, Makedonya Türkiye Dostluk Derneği Başkanı Nina Pandurska, çok sayıda meclis üyesi ve vatandaşlar katıldı.
Yaptığı açılış konuşmasında Bornova’daki göçmen derneklerinin faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti diye getiren Makedonya'nın Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski, “Bornova'ya çok sık geliyorum. Bu vesileyle sevgili başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile de sık sık bir araya geliyoruz. Kendisine çalışmaları için, destekleri için çok teşekkür ederim. Bizi hiç yalnız bırakmıyor ve çok güzel projeler üretiyor. Umarım pek çok projede daha birlikte çalışacağız" dedi.
Dernek ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini alarak çalışmalarını ve projelerini sürdürdüklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Derneğimizin sevgili başkanı Şaban Yaprak ve onunla birlikte görev yapan yönetim kurulu bizleri bir araya getirdiler. Onlara çalışmaları için teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Yerel yönetimlerin çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarının önemi çok büyük. Biz bütün derneklerimiz, örgütlerimizle birlikte fikir alışverişi yaparak çalışıyoruz. Eksikleri, sorunları doğrudan vatandaşımızdan dinliyoruz” dedi. Başkan Sındır, Taskovski’nin birlikte projeler üretme düşüncesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Ben de birlikte daha çok işler yapmayı umuyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.