Dolar 34,1585
%0.07
Euro 38,1984
%-0.12
Altın 2.913,770
%-0.67
Bist-100 9.775,00
%-0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Maltepe’de emekli polis, sevgilisi ile 4 yaşındaki çocuğu rehin aldı

Maltepe’de emekli polis, sevgilisi ile 4 yaşındaki çocuğu rehin aldı

Maltepe’de kıskançlık krizine girdiği belirtilen emekli bir polis, elindeki tabancayla sevgilisini ve evde bulunan 4 yaşındaki bir çocuğu rehin aldı. Sevgilisini döverek yaralayan şahıs, polis ekiplerinin saatler süren çalışması sonucu...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 03:34
Maltepe’de kıskançlık krizine girdiği belirtilen emekli bir polis, elindeki tabancayla sevgilisini ve evde bulunan 4 yaşındaki bir çocuğu rehin aldı. Sevgilisini döverek yaralayan şahıs, polis ekiplerinin saatler süren çalışması sonucu ikna edilerek gözaltına alındı. Yaralı kadın ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Maltepe Fındıklı Mahallesi Göksu Sokak’taki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. İddiaya göre Murat Ç. isimli emekli bir polis, sevgilisi Ayşe T. ile evde bulunan 4 yaşındaki Yiğit isimli çocuğu rehin aldı. Daireden gelen sesler üzerine apartman sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, daireye girmekte zorlanınca sokağa özel harekat polisleri çağırıldı. Bazı özel harekat polisleri merdiven yardımıyla dairenin balkonuna çıktı.

Elinde tabanca bulunan şahsa müdahale etmeyen polis ekipleri, emekli polisi ikna etmeye çalıştı. Şahıs, bir süre sonra 4 yaşındaki çocuğu serbest bıraktı. 3 saat daha süre ikna çabalarının ardında kadın da serbest bırakıldı. Gözaltına alınan emekli polis, karakola götürüldü. Aldığı darbeler sonucu yüzü tanınmaz hale gelen Ayşe T. ise olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.