Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manas Üniversitesi’nde Kutlu Doğum programı

Manas Üniversitesi’nde Kutlu Doğum programı

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te faaliyet gösteren Kırgız-Türk üniversitesi Manas’ta Kutlu Doğum programı düzenledi. Üniversite öğrencileri ve Kırgız-Türk İlköğretim Okulu öğrencilerinin birlikte sunduğu programa çok sayıda...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 13:38
Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te faaliyet gösteren Kırgız-Türk üniversitesi Manas’ta Kutlu Doğum programı düzenledi. Üniversite öğrencileri ve Kırgız-Türk İlköğretim Okulu öğrencilerinin birlikte sunduğu programa çok sayıda kişi katıldı. İki ülkenin milli marşlarının okunmasıyla başlayan Kutlu Doğum programı, okunan Kur’an-ı Kerim, ilahi ve dualarla devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Balcı, Hz. Muhammed’in (sav) sevgiyle yola çıktığını ifade etti. Balcı, “İslam’ın temelinde sevgi vardır” diyen Balcı, sevginin paylaşılması ve yayılması gerektiğini kaydetti. “Peygamber Efendimiz(sav) kainatta tek bir kişi olarak başlayıp, bütün kainata hitap eden nur meşalesini yakıp bizlere emanet etti” dedi.

Programda ney dinletisi büyük beğeni topladı. Programın sonunda şiir, ilahi ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.