Dolar 34,2442
%0.3
Euro 37,7942
%0.06
Altın 2.930,780
%0.51
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisa'da subay lojmanları yerine yapılacak otoparkın tapusu devredildi

Manisa'da subay lojmanları yerine yapılacak otoparkın tapusu devredildi

Manisa Belediyesi’nin, Verem Savaş Dispanseri yanında bulunan subay lojmanlarının yerine yapmayı planladığı yaklaşık 600 arabalık otomasyonlu otoparkın tapusu devredildi. İhale prosedürünün başlatılması için hızla çalışma yapacaklarını...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 12:59
Manisa Belediyesi’nin, Verem Savaş Dispanseri yanında bulunan subay lojmanlarının yerine yapmayı planladığı yaklaşık 600 arabalık otomasyonlu otoparkın tapusu devredildi. İhale prosedürünün başlatılması için hızla çalışma yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin önemli bir problemini daha çözüme kavuşturmak için adım atmış olduklarını bildirdi. Ergün, yıkım çalışmaların önümüzdeki hafta içinde başlayacağını ifade etti.

Millî Emlak Genel Müdürlüğü’nden yaklaşık 1,5 yıldır beklenen tapu devir işleminin tamamlandığını aktaran Başkan Ergün, “Bundan sonraki süreç, ihale prosedürlerini kapsıyor. Bu süreci de en kısa sürede tamamlayıp şehrimize otomasyonlu bir otopark kazandırmak istiyoruz.” dedi.

Otopark sıkıntısının çözülmesi için yer arayışında olan belediye, yaklaşık 2,5 sene önce subay lojmanlarının yerine yapılacak otoparkın yeriyle ilgili olarak Millî Savunma Bakanlığı ile bir protokol imzalamıştı. Bu süreçte 17 ay önce mevcut TOKİ-3 konutlarından 24 daire, subaylara teslim edilmişti. Bununla birlikte imzalanan ek protokol gereği Batıkışla içinde karargah binaları ve er pavyonlarının projeleri, ihalesi ve inşaatını da belediye yaptı. Tamamı Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan subay lojmanlarının tapu devri için Millî Emlak Genel Müdürlüğü’nün işlem yapması bekleniyordu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.