Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisa'daki ihale operasyonunun zanlıları adliyede

Manisa'daki ihale operasyonunun zanlıları adliyede

Manisa İl Özel İdaresi'nde çalışanlarla şehirde faaliyet gösteren bazı müteahhitlere yönelik, ihaleye fesat karıştırma gerekçesiyle düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında iki Özel İdare çalışanının da bulunduğu...

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 11:45
Manisa İl Özel İdaresi'nde çalışanlarla şehirde faaliyet gösteren bazı müteahhitlere yönelik, ihaleye fesat karıştırma gerekçesiyle düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında iki Özel İdare çalışanının da bulunduğu 16 kişi adliyeye sevk edildi. Önce İl Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan H.Y., K.Y., H.A., C.D.M., E.A., E.B., B.K., N.K., M.C., C.K., L.Y., N.B., D.Y., C.T., A.Ç. ve İ.U., ardından Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilmişti.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, kurulan örgüte üye olmak, örgüt kapsamında ihaleye fesat karıştırmak, edimin ifasına fesat karıştırmak, kamu kurum ve kuruluşlarındaki şahıslara rüşvet vermek ve almak suçlarından il merkezi ve ilçelerde şahısların fesat karıştırdıkları değerlendirilen 29 ihale tespit edilmiş, suç delillerinin elde edilmesi ve şüphelilerin yakalanması amacıyla eşzamanlı operasyon düzenlenmişti. Soruşturmayı yürüten başsavcılığın talimatıyla geçen salı günü söz konusu 16 kişi gözaltına alınmış, suç unsuru olabileceği değerlendirilen çok sayıda ihale evrakı ve diğer delillere el koyulmuştu. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.