Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mardin'de 'Genç İstihdamı Eylem Planı' çalıştayı başladı

Mardin'de 'Genç İstihdamı Eylem Planı' çalıştayı başladı

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen, sözleşme makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı olan ve Proje Grup teknik desteği ile İŞKUR tarafından yürütülen Genç...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 16:45
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen, sözleşme makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı olan ve Proje Grup teknik desteği ile İŞKUR tarafından yürütülen Genç İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu kapsamında Mardin'de 2 gün sürecek olan Genç İstihdamı Eylem Planı çalıştayı başladı.

Erdoba Babil Oteli'nde düzenlenen çalıştayda bir konuşma yapan Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Mardin'e yeni geldiğini, kenti daha iyi yerlere taşımayı amaçladıklarını söyledi.

Mardin'e daha iyi hizmet etmek istediklerini belirten Cengiz, "Gerekirse mesai merfumu gözetmeksizin ilimizin tüm köyleri dahil tüm ilçeleri dahil vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla kucaklayarak onların ihtiyaçlarını kısa sürede seri bir şekilde karşılamanın içinde olacağız. Ama bundan sonra uyuma dikkat edeceğiz. Disipline dikkat edeceğiz." dedi.

Türkiye ortalamasının altına bulunan her alanın başarısız olduğunu, bütün kurum müdürlerinin alanlarında muhakkak Türkiye ortalamasını geçmesini istediklerini belirten Cengiz şunları söyledi:" Mardin'in hiçbir alanda Türkiye'nin ortalamasının altında olmasına tahammülümüz yoktur. Tüm kurum amirlerimize bu anlamda talimatımı vermiş olayım. Hiçbir alanda Türkiye ortalamasının altında performans istemiyorum. Türkiye ortalamasını baz alacağız ortalamanın altında başarıda bizim için eksidir. Örneğin konumuz istihdam eğer işsizlikte Mardin Türkiye ortalamasının üstündeyse İŞKUR müdürümüz başarısızdır. Eğer Türkiye ortalamasındaysa benim için nötrdür yani benim için sıfırdır. Ortalamanın üstündeki puanlar başarıdır. Mardin'de her kurum için bir başarı karnesi hazırlayacağız. Tüm arkadaşlarımızın heyecanlarıyla nikah tazelemesini istiyorum yeni bir heyecanla işlerine başlamalarını istiyorum. Branşımızla ilgili alanımızla ilgili nerede bir aksaklık nerede bir problem varsa anında müdahale edeceğiz. Hiçbir aksaklık hiçbir eksiklik istemiyorum. Mardin'e layık olmamız gerekiyor." şeklinde konuştu

    Genç İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu Halkla İlişkiler İletişim Uzmanı Gaye Akay da Çalıştay süresince gençleri politika belirleyicileri ile bir araya getireceklerini ve istihdamın arttırılması konusunda neler yapılması gerektiği konuşularak, gençlerin desteğinin alınacağını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.