Dolar 34,2409
%0.29
Euro 37,8075
%0.09
Altın 2.936,160
%0.69
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mardin'deki vahşetin kurbanları toprağa veriliyor

Mardin'deki vahşetin kurbanları toprağa veriliyor

Mardin'de dün cezaevi önünde meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 2'si anne, 3'ü çocuk 5 kişinin cenazesi Diyarbakır'da toprağa veriliyor. Dün gece Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na getirilen ve burada otopsi işlemleri yapılan...

  • Ege Postası
  • 20.09.2013 - 09:28
Mardin'de dün cezaevi önünde meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 2'si anne, 3'ü çocuk 5 kişinin cenazesi Diyarbakır'da toprağa veriliyor.

Dün gece Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na getirilen ve burada otopsi işlemleri yapılan cenazeler, bu sabah yakınlarına verildi. Cenazeler, toprağa verilmek üzere Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığı'na getirildi.

Mardin Cezaevi önünde dün meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Emine İpek (24), çocukları Mirza (4) ve Nerin (11) ile Ayşe Süer (45) ile oğlu Süleyman Süer'in (5) cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alındı. İki ambulansla alınan cenazeler, polis koruması eşliğinde Yeniköy Mezarlığı'na getirildi. Cenazelerin morgdan alınması ve mezarlığa getirilmesi sırasında yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze yakınları, görüntü almak isteyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. Cenazeler, yıkanma işleminin ardından toprağa verilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.